Stale viac a viac ma udivuje mentalita slovakov-nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, cest vynimkam. Ale zila som v zahranici, kde som sa slovakom radsej vyhybala. Prahnu za peniazmi, a stale riesia kto ma viac, chvalia sa jeden pred druhym len aby mu zavideli. A este k tomu, slovak ohovara slovaka, iba kvoli tomu, ze je z inej casti Slovenska. Tak toto mi uz pripada fakt chore a niekedy sa hanbim, ze som sa tu vobec narodila.Ved sme preboha jeden narod a ked nebudeme drzat spolu, tak to potom tak aj dopadne.Dufam, ze aspon pri tom hokeji sa narod aspon na par dni zjednoti.
Mentalita slovakov
francuzska je fajn, ale to je take ako mam aj ja, plus minus, takze to by zmena nebola :)nevadi budem nad tym meditovat dalsich par rokov :D
viem ze nejaka limuzka BMW diesel, na plnu dojde 1500 km a objem tej nadtze je 55l tusim :) takze klobuk dole, chlapci z nemecka to umi
bibi - a este som pocul ze spotreba moze ist dole :)
tak dnes som skusil OMV maximaxxxxxx ci co to je :D v petrzalke je to v pohode lacne ze 1.55 :D ci kolko to...
nadrz klasicky na 102% a podla palubneho PC mam asi o 3 deci menej :D
ale to sa mi nezda, pretoze to by bola ina haluz. skusim to dlhodobejsie aspon 1-2 mesiace testovat a som zvedavy ci to klesne :)
teda aspon ak nie vykon, tak spotreba, cize cenovo by to bolo 1:1 to iste asi ako lacnejsi :D :D
inac vedla mna bol taky BMW X nieco asi, a ten chlapik do toho nalial 80 litrov :D :D :D to musi byt iny dojazd :D i ked zalezi kolko mu to zerie...
jajka :) to nieee, ved to je moj nazor, urob tak ako len chces :), ta francuzka manikura sa mi paci na zenach kazdeho veku, a myslim ze ta aj celkovo vyhrava z pomedzi vsetkych farieb, co tak dat si toto na ruky?
sweater, v tom pripade si vobec nemusim lakovat nechty, necham ich tak ako su:)
Ten 'lepsi' benzin byva tak o 20 centov drahsi, ako bezny. Isty cas som ho kupovala, ale kedze sa clovek nijako nemoze presvedcit, ci je lepsi, alebo horsi, tak by som povedal, ze normalny benzin je ten drahsi a ten lacnejsi bude asi pancovany.
u nas si vacsinou za to mozu sami ked su ludia bezdomovci ale moze sa to stat kazdemu, napriklad dostanes schizofreniu, alebo prides o dom , o byt, kvoli nejakej katastrofe alebo ta onho okradnu. a si na ulici, mas problem sa zamestnat. alebo ochories, znizi sa ti prijem, narobis si dlzoby, pridu exekutori, vezmu ti byt a si na ulici. vselico sa moze stat.
No tak cirkev, ta by mala mat osobitnu temu:)