Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mentalita slovakov

Príspevok v téme: Mentalita slovakov
Slovacisko

Stale viac a viac ma udivuje mentalita slovakov-nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, cest vynimkam. Ale zila som v zahranici, kde som sa slovakom radsej vyhybala. Prahnu za peniazmi, a stale riesia kto ma viac, chvalia sa jeden pred druhym len aby mu zavideli. A este k tomu, slovak ohovara slovaka, iba kvoli tomu, ze je z inej casti Slovenska. Tak toto mi uz pripada fakt chore a niekedy sa hanbim, ze som sa tu vobec narodila.Ved sme preboha jeden narod a ked nebudeme drzat spolu, tak to potom tak aj dopadne.Dufam, ze aspon pri tom hokeji sa narod aspon na par dni zjednoti.

lost

hmm, to je take ze ti tam daju vodu a cas +nejaku jar a moze si clovek sam umyt auto ?
kolko to trva cca? (asi podla sikovnosti ze? :) )

lost

najleposie je umytie za 1 euro :)
a to doma na dvore :D :D :D
bezkonkurecna cena...
alebo poviem bratovi, ze chces zarobit 50 centov ? :D:D:D

lost

nie :)
vzdy som daval tu automaticku, to je od 4-8 eur, ale dnes som chcel skusit tu manualnu a kamos hovoril ze stoji 20eur... tak som pocital ze aspon raz to bude krasne umyte, i ked za brutal cenu, no chcel som vidiet ake to bude :)
tak mozno nabuduce :D
ale asi najlepsie je ten miniprogram za 4 eura.. lebo ako to poznam, tak ked prsi/neprsi tak ci tak sa to zaprasi :)
a ked clovek psravi 1000km alebo vecer 500km po dialnici (mozno aj ceste) tak je TOLKO musiek na predku auta ze az.
fakt taky extrem, ze to je sama mrtvola :)
tam sa chyti asi tak 1-2 musky na 1 kilometer, cize 1000 musiek som tam musel mat minimalne :-O a 1000 tych prtatych flakov na co ja viem 3-4m2 to je dost hardcore :)

lost

FAKT HALUZ by bola ak by som to nechal umyt a potom idem von, spravim 2 metre a prask taky lejak ze az....
hhahaha, no to sa usmejem k smrti ak sa mi to raz stane :D

lost

pozeram ze X5 ma 85l nadrz WOW :D
ja som chcel raz auto s nadrzou tak 200l, aby som najazdil brutalne vela a nemusel stale tankovat, ale asi by tych 150l navyse zbytocne zvysilo hmotnost vozidla a tym padom aj spotrebu....
a iny zdroj pise ze nadrz = 93l :-O