Stale viac a viac ma udivuje mentalita slovakov-nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca, cest vynimkam. Ale zila som v zahranici, kde som sa slovakom radsej vyhybala. Prahnu za peniazmi, a stale riesia kto ma viac, chvalia sa jeden pred druhym len aby mu zavideli. A este k tomu, slovak ohovara slovaka, iba kvoli tomu, ze je z inej casti Slovenska. Tak toto mi uz pripada fakt chore a niekedy sa hanbim, ze som sa tu vobec narodila.Ved sme preboha jeden narod a ked nebudeme drzat spolu, tak to potom tak aj dopadne.Dufam, ze aspon pri tom hokeji sa narod aspon na par dni zjednoti.
Mentalita slovakov
ak mas nenalakovane jajka, a das si tu francuzku, tak to ukaze uplne inak ale ze uplne :)
my chodime na rucnu umyvarku a max 3e to vyjde :) tusim minule za 2e
nie :)
vzdy som daval tu automaticku, to je od 4-8 eur, ale dnes som chcel skusit tu manualnu a kamos hovoril ze stoji 20eur... tak som pocital ze aspon raz to bude krasne umyte, i ked za brutal cenu, no chcel som vidiet ake to bude :)
tak mozno nabuduce :D
ale asi najlepsie je ten miniprogram za 4 eura.. lebo ako to poznam, tak ked prsi/neprsi tak ci tak sa to zaprasi :)
a ked clovek psravi 1000km alebo vecer 500km po dialnici (mozno aj ceste) tak je TOLKO musiek na predku auta ze az.
fakt taky extrem, ze to je sama mrtvola :)
tam sa chyti asi tak 1-2 musky na 1 kilometer, cize 1000 musiek som tam musel mat minimalne :-O a 1000 tych prtatych flakov na co ja viem 3-4m2 to je dost hardcore :)
tolko minies za umytie auta? 20e?