Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gyn. zápaly a kúpele

klaksima

Margitiyk_T a kamilla!!!

ani ja si to neviem predstavit, no ona to zvladla bravurne. vysporiadala sa s tym a zije si zivot nadalej. ano, ma uz babatko. dokonca malicke, kedze sa len v aprili narodilo. kamilla bola v kupeloch Lucky. ked jej to pomohlo, tak to asi realne je, no nie? oni sa tam specializuju na taketo zdravotne problemy. maju tam liecivu vodu a rozne ine procedury, ktore takymto zenam davaju a vidis, tej kamaratke to pomohlo a ma uz dietatko. vsetko je mozne, len tomu treba verit!!!

caiserka

neviem a nedokazem sudit ci su kupele vhodne na nejake gyn problemy s ovulaciou otehotnenim
a pod mozno ano ale na zapaly? mykoticke streptokokove bakterialne to kupele len zhorsia rozhodne

simka214

ahojte, baby co ste boli na taketo problemy v kupeloch co sa zlepsilo a ake procedury ste mali? dost to zvazujem, casto mavam zapal mocovych ciest :/

leuscha

ahojte, ak by som vám mohla poradiť baby, kúpele na ženské problémy mega odporúčam, chodím každý rok a nemusela som ísť na žiadnu operáciu :)

Margitiyk_T

@klaksima - joooj, je mi ľúto, že si takýmto hrozným niečím prešla :-(( Neviem si predstaviť, že by som niekedy potratila, to musí byť strašnééé :-((( A už teraz má bábätko?

klaksima

emaniala a kamilla!!!

zienky mam pre vas dobru spravu. existuju kupele, kde sa zaoberaju aj takymito zdravotnymi problemami. mam kamaratku, ktora si presla jednym potratom a neustalymi zapalmi. doktorka jej odporucila kupele na tri tyzdne a vravela, ze sa jej tam velmi polepsilo. treba sa popytat doktora, kedze doktor vam musi kupele odporucit a taktiez vypisat aj papiere.

kamilla

Mňa by tiež také niečo zaujímalo či sa dá navštíviť kúpele s gyn. problémami. Som po viacerých potratoch, neustále mám zápali a cysty.

emaniala

ahojte žienky. som už zúfala a neviem čo mám robiť :( mám veľmi často zápaly tam dole a doktor tvrdí, že už mi za chvíľu ani tabletky nebudú zaberať. a preto som uvažovala, či existujú na slovenskú nejaké kúpele, kde liečia aj takéto zdravotné problémy. viete mi poradiť? za všetky odpovede vopred ďakujem.

DDana

Záleží od toho, či tam chcete ísť ako samoplatca, alebo cez poisťovňu. Ak ste poistencom Všeobecnej tak pre samoplatcov je zľava www.vszp.sk