Študenti na SZU-Lekarska fakulta

Denylove

Ludkovia, keby ste videli prijimačkove otazky čo sa učim na domacu košicku fakutlu oproti nej je SZU jahôdka, najhoršia genetika v knihách na SZU nie je skoro ani spomenuta, take ako parovanie dusikatych baz? :D A chyby v chemii SZU jedoznačne su, ja som našla a to som len 100 otazok prešla, viac zatiaľ nie, aj na UPJŠ vydali už nove errata, takže radšej sa treba poradiť s profesormi. (Vazba sigma je slabsia ako Pí, stale pokial viem)

will51

ahojte aj ja som si podala prihlasku na SZU na lekarsku fakultu..ale nastastie som prijata na prirodovedecku tak ked ma tam nezoberu pojdem na tu a o rok to skusim znova

ucim sa

ale tak chyby tam byt mozu v tej knihe. urcite je v 182 alebo 183 jedna chyba a 237 si nie som ista uplne, ci je spravne. ja tomu chcem rozumiet aj, staci, ze poprehadzuju v otazkach poradie odpovedi a lahko sa pomylim.

a teraz chodis do roboty alebo na nejaku inu skolu?

Laurina22

Ja sa chcemiu biflim,ja nemam cas rozoberat,ci je to spravne.Musi to byt spravne,bolo mi povedane,ze je to spravne.

Len tak,ja som uz po strednej.-)

ucim sa

neviete niekto porovnat rychlost reakcie 2 plynov najskor v gulovej nadobe a potom ta ista reakcie vo valcovej nadobe? otazka 237. odpoved v knihe- gulovej nadobe bude reakcie prebiehat rychlejsie. podla mna by mala prebiehat v trubbicke rychlejsie, lebo viac castic je v kontakte a tym padom rychlejsie zreaguju. neviete niekto ako je to spravne?

chodim na gympel v bratislave, preco? a chemicko-technologicka skola je v bratislave.

Laurina22

Trencin bral prve kolo do 31.marca.-(Ale skusim tam zavolat,ci sa neda doposlat...Druhe kolo maju ze v juni,ale neviem,ci ho budu robit...

ucim sa

ja som to myslela tak celkovo. ci sa da niekde este podat prihlaska. na chemicko-technologickej je vyziva, kozmetika a este neico, predmety su niektore podobne ako na medicine (miktobiologia, histologia, anatomia koze...) ale toto je lahky odbor strasne. skus pozriet este univerzitu v trencite, ci tam nieco nenajdes na zdravotnickej