Ahoj,su tu studenti,ktori navstevuju SZU?Viete mi poradit typy,ako sa ucit na prijimacky?Ako ste sa ucili vy?Vdaka za kazdu radu:-)
Študenti na SZU-Lekarska fakulta
Ludkovia, keby ste videli prijimačkove otazky čo sa učim na domacu košicku fakutlu oproti nej je SZU jahôdka, najhoršia genetika v knihách na SZU nie je skoro ani spomenuta, take ako parovanie dusikatych baz? :D A chyby v chemii SZU jedoznačne su, ja som našla a to som len 100 otazok prešla, viac zatiaľ nie, aj na UPJŠ vydali už nove errata, takže radšej sa treba poradiť s profesormi. (Vazba sigma je slabsia ako Pí, stale pokial viem)
ale tak chyby tam byt mozu v tej knihe. urcite je v 182 alebo 183 jedna chyba a 237 si nie som ista uplne, ci je spravne. ja tomu chcem rozumiet aj, staci, ze poprehadzuju v otazkach poradie odpovedi a lahko sa pomylim.
a teraz chodis do roboty alebo na nejaku inu skolu?
neviete niekto porovnat rychlost reakcie 2 plynov najskor v gulovej nadobe a potom ta ista reakcie vo valcovej nadobe? otazka 237. odpoved v knihe- gulovej nadobe bude reakcie prebiehat rychlejsie. podla mna by mala prebiehat v trubbicke rychlejsie, lebo viac castic je v kontakte a tym padom rychlejsie zreaguju. neviete niekto ako je to spravne?
chodim na gympel v bratislave, preco? a chemicko-technologicka skola je v bratislave.
ja som to myslela tak celkovo. ci sa da niekde este podat prihlaska. na chemicko-technologickej je vyziva, kozmetika a este neico, predmety su niektore podobne ako na medicine (miktobiologia, histologia, anatomia koze...) ale toto je lahky odbor strasne. skus pozriet este univerzitu v trencite, ci tam nieco nenajdes na zdravotnickej