Zaujima ma priemerna mzda, bez vysokej skoly, kolko teraz zvycajne davaju zamestnavatelia, za aisstentku, sekretarku, popripade predavacku v cistom, region vychod Slovenska, dakujem :)
Zeny za akú mzdu pracujete na východe?
a prosim ta sa oduraz, tu fakt na to nie je miesto, ja som to nemyslela v zlom, ani s jednou vetou a myslim, ze ani baby, Maoam mi vzdy poriadne nalozi :D ale ini ludia, najma ak nas nejaky ten den na fore poznaju vidia trosku objektivnejsie nase stavy ako my sami, ano nemozu citit nase bolesti, zufalstvo, rezignaciu, ale skor vidia riesenia, na ktore musime najst potrebnu silu
ano, neziadas o pomoc otvorene, ale tvoje prispevky su priam vykrikom tvojej duse o pomoc, ci chces, alebo nie, neverim, ze si sa ako clovek zamrazil a je ti jedno, ze nemozes fungovat ako bezny, aspon trosku stastny clovek, to ti proste neverim
Omg! Mimulus! tak vazne som si nemyslela, ze sa zrutis, ja som ti len chcela otvorit oci, lebo mi prislo fakt scestne pisat, ze kvoli zene neriesis v zivote nic a pri tom si TY SAM CO PISE a uz pekne dlho, ze spolu nekomunikujete, nespite, ona je cely den pri pokeci a nevima ta, ci to vsetko nie je pravda??? kto to pisal, ked nie ty? hm??? niekto iny?
uz sa citim ako blazon fakt, mimulus vsetci, co tu dlhsie sledujeme tvoj pribeh, tak uz vieme naspamat, ze mas na prd vztah, ci sa nieo zazracne zmenilo?
mozes mat depresie ja netvrdim, ale ty skor stale spominas hrozostraznych zamestnavatelov a zenu, ktora je uz cudzia osoba vedla teba, tak kde je vlastne teraz pravda?
ja mam ludi rada a urcite nie som nejaky neempaticky idiot a priznam sa, ze mi ta aj bolo luto, ked si pisal, ako sa k tebe tvoja zena sprava, ze mozno ti chyba len trosku pochopenia, ze si celkovo dobry muz
ja viem, ze nejak vyskakovat nemozem, ale ked vidim, ze cloveka, ktorý seba sameho nazve zdravym a aj tak sa vala doma tak mi je to luto, ze ma zdravie a premarni takto zivot, co by dali za to iní chorí aby mohli byt zdraví a pomoc rodine, odlahcit financnu situaciu
Lulita, akurat trpi dnes velmi castym syndromom v dnesnej dobe.. a to LENIVOSTOU.. a mam pocit, ze Mimulus sa tiez za tento syndrom skryva.. ved zivit ho ma kto, tak naco by sa snazil..
aj mna by zaujimalo ako to berie Mimulus :)
ale mam kamarata, ktorý ma skoro 40 zije stale s rodicmi v hlavnom meste a povedal, no tak budem cely zivot nezamestnany a co :) v tejto faze nastastie nie som, stale verim, ze aj pre mna sa praca najde, doplnam, ze je uplne zdravy, ani psychicke, ani fyzicke problemy nema
Mne to pripadalo ako vysmech (ktory uz predtym parkrat predviedol) s ironiou.. Rada by som sa mylila..
Ale ked clovek na sebe 30 rokov nevidi ziadnu chybu, urcite sa nespamata vdaka zopar pismenkam od cudzich ludi.. Taka naivna zial nie som :)
uz som
napis tam opät