Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny za akú mzdu pracujete na východe?

Lulu2011

tak nejak som si myslela, ze to je, do tých 500 eur, trosku ma mýlili niektore fora, kde zeny opisovali, ze maju prijmy od 1500-3000 eur, verim, ze aj take su, ale chcela som skor realne zenske platy vediet, nie co donesu chlapi domov vo veducich funkciach :)

lost

730 eur je papierovy priemer a nie realisticky.

To je z toho dovodu ze 65 zo 100 ludi ma plat 400 eur a potom 30 ludi zo 100 ma mozno 1000 a 5 ich ma 10000 - ti tahaju priemer hore.

(Tie cisla som len tak dal z brucha a viola, vyslo mi priemer 790, sranda co :D )

Cisty podvod na statistiku. Hovori sa tomu "L krivka" (otocte to L zrkadlovo a to co lezi to je 99% populacie a to co stoji to je 1% populacie, vyska je plat/majetok (tj 1% ludi vlastni az takmer 1/2 svetoveho bohatstva, cize "priemerny plat" je ais tak realny ako ten ujo z vecernicka STV)

zuzka57558

v BA su potraviny,oblecenie a iny tovar cenovo rovnaky ako vsade na SK , ale byvanie tam je urcite drahsie ako u nas v KE

zuzka57558

praca v socialnej oblasti 440e,po skonceni skoly druheho stupna v rovnakej oblasti ako je praca sa plat nezmenil

wendyy

Kamoska robi v firme na pasovej vyrobe a ma cca 350 v cistom. Daleko daleko od slovenskeho (alebo skor bratislavskeho) priemeru...