Dobry den, mam problem s tazkym zaludkom a travenim, grganie, atd.....dosledkom nedostatku kyseliny...Chcem by som sa spytat..., robim si tibetsku kulturu kefiru ktora je aj kysla, ale vraj dost zasadita, ktoru som bral rano a vecer po jedle, len sa chcem spytat ci to nieje zle ked je zasadity, ci by som to nemal brat radsej pred jedlom...? ked mam nedostatok kyseliny... A este by som sa chcel spytat ako by som mal vhodne skombinovat Probiotika, Kefir, Zeleninu, Ovocie, BetainHCL a Jedlo....co pred jedlom, co po jedle, co rano, co vecer....Dakujem pekne, neviem uz na koho sa mam obratit....Mam len 19, zivotosprava super nejem sladke bielu muku, pijem 3 litr cistej vody denne, nepijem, nefajcim, nejem premastene jedla, sporujem. Dakujem!
Problem s tazkym zaludkom a travenim
RNG, môžem ten yam resp. diosgenin kúpiť aj v obchode s tabletkami pre kulturistov - je to dobrá kvalita? Je možné, že mi jednoducho nezaberie, že ho telo nebude vedieť dostatočne spracovať?
A myslíte, že mám pokazené trávenie práve kvoli HAK ?
rogi, v Iherb najdes hromadu roznych znaciek, pozeraj na obsahy a podla nich si vyber lepsie produkty.
Picasa,hladiny hormonov sa daju zmenit aj neskodnymi prirodnymi prostriedkami, nielen chemickymi liekmi.
Skus brat 2x1 gram yamu.
Dobrý deň, kvôli nízkej hladine estrogénu som odkázaná na užívanie hormonálnej antikoncepcie. Tabletku si dávam vždy na večer - zapijem vodou. Asi po 3-4 hodinách spánku sa pravidelne budím a je mi zle, niekedy menej, niekedy vraciam celú noc. Prosím o radu - čo mám robiť aby sa mi tabletka dobre strávila a nespôsobovala takéto problémy. Cez deň jem normálne, užívam vitamínové doplnky. Ďakujem za radu.
A este sa chcem spytat pana RNG, ci su tie od firmy now dobre alebo ktore by odporucil, staci nazov a na iherb si to kuknem. A ci by som si mal radsej dat pred spanim s jablkom, alebo rano na "zneutraliizovany" zaludok ? Dakujem
Boba zas raz dakujem :))))
Ked ja malo zaludocnej kyseliny, nepomoze napr. s jedlom, ci po jedle, lyzicka jablkoveho octu ?
Objednaj si z iherb.com. Majú tam od firmy Now (10 druhov bakterií,v počte 50bilionov bakterií/kapsula). Poplatok za poštovné sú 4 doláre leteckou poštou (pri objednávke do 80dolárov a hmotnosti do 3 libry). Príde ti to asi za týždeň. Stačí ti klasická bankomatka, napíšeš do príslušnej kolonky číslo na bankomatke, dátum platnosti, shipping (doručovaciu)a billing (fakturačnú)adresu.Ak nerozumieš anglicky použi prekladač na googly (prekladá celé vety, texty).Tiež som sa bála objednávať z ameriky, no z tejto stránky je to jenoduché a lacné. Keď som to zvládla ja zvládneš to aj ty. Keď potrebuješ s niečim poradiť tak napíš.
Rogi,je dobre,že skúšaš nové prípravky,ale skús niekedy počúvať vlastné telo. Možno ti povie...daj mi pokoj a nepchaj do mňa toľko vecí...Mne zistili helikobactera a brala som trojkombináciu antibiotík a značne som počas dvoch týždňov zjednodušila stravovanie a stal sa zázrak,grganie,nafukovanie,hnačky zmizli a prestali ma bolieť aj klby. Po akože prechodenej chrípke tam boli aj pľúcne chlamýdie a všetky tieto nespratné baktérie robili šarapatu v tele. Je to ako detektívka zistiť príčinu nepohody v tele. Ale kto hľadá nájde.
Pan RNG, mam este jednu otazku ohladne probiotik, bral som dlho dophilus a po zlych nazoroch na tento produkt som prestal a kupil si ine....Ale problem je ten ze u nas su ostatne probiotika tak 4-6 miliard v 1 tabl. co je podla mna strasne malo....viem ze v USA napr pod 10mil ani nepredavaju :D a to nehovorim o tych 30 miliard. co tiez maju...
Kde by sa to dalo zohnat? Alebo neviete o niekom kto ich na slovensko dovaza? Alebo ci tu existuje niekto kto ich predava?
teoreticky samozrejme na travewnie masa treba co najviac kyselin, cokolvek s masom tie kyseliny riedi. Ale zase clovek nesmie zachadzat do krajnosti.