Dobry den, mam problem s tazkym zaludkom a travenim, grganie, atd.....dosledkom nedostatku kyseliny...Chcem by som sa spytat..., robim si tibetsku kulturu kefiru ktora je aj kysla, ale vraj dost zasadita, ktoru som bral rano a vecer po jedle, len sa chcem spytat ci to nieje zle ked je zasadity, ci by som to nemal brat radsej pred jedlom...? ked mam nedostatok kyseliny... A este by som sa chcel spytat ako by som mal vhodne skombinovat Probiotika, Kefir, Zeleninu, Ovocie, BetainHCL a Jedlo....co pred jedlom, co po jedle, co rano, co vecer....Dakujem pekne, neviem uz na koho sa mam obratit....Mam len 19, zivotosprava super nejem sladke bielu muku, pijem 3 litr cistej vody denne, nepijem, nefajcim, nejem premastene jedla, sporujem. Dakujem!
Problem s tazkym zaludkom a travenim
RNG prosim vas, este ak by ste mohol odpovedat ohladom tej alkalizacie, a probiotik....Dakujem
Na Slovensku vela tych enzymov nepredavaju, hlavne nie tak silnych ako na to je treba. Viacej na enzymi odomna najdes na Google.sk zadanim slov rng,enzymy
Tam uvadzam niekolko vyrobkov od roznych vyrobcov, tam na ich obsahu/hodnotach sa mozes celkove zorientovaj na data ucinnosti
Na odstranenie roznych neziaducich tkaniv treba najma proteolyticke(bielkovinne) enzymi
RNG, prosim ta, a ktore to su tie enzymy na tie polypy v nose, co si spominal? A kde ich mozem zohnat, je mozne ich kupit aj na SK? Takze som pochopila, ze keby ich manzel bral tak, ako si mu poradil, tak by zmizli aj sami? To jest, ze by nemusel ist na operaciu??! Tak to by bolo SUPER!!!! A ako ich ma dlho brat v pripade, ze polypy zmiznu? Vdaka!!!
Treba citat odpisal uz davno!! Ohladn polypov
Aha no jedny som nasiel maju 30 miliard a nemusia byt v chladnicke a su protikyseline odolne..
A este sa chcem spytat, alkalizacia sa da aj z latkou, hydrogenuhlicitan sodny, v liekopis. kvalite?
Obsah NaHCO3 v jednej tablete: 960 mg
Staci jedna ci radsej 2? Na prazdny zaludok a za 2 hodiny az jest jak odporucate?
Nuz a co sa tyka probiotik vyrobne firmyu zarucuju poctylen v case plnenia ampocty neskor mozu byt velmi rozdielne. Preto radim radsej takyu formu probiotik, kde je zartucena urcita tepelna odolnost a tiez odolnost proti kyselinam,, lebo aj tieto v zdravom zaludku znicia vacsinu probiotika a inych mikrobov.
piocassa, na yame rozhoduje len obsah diosgeninu, Ten co radim ma garantovane 10% diosgeninu. Neviem co predavaju v obchodoch pre kulturistov.
Polypy v nose su casto ako nasledok zamorenia bytu roztocmi.
Prtoti alergiam pomoze quercitin, boswelin, dumbier, vitamin C a rozne enzymi.
Polypy, ako aj ine nefunkcne tkaniva(cysty, myomy, hrcky, tumory,...) sa daju odstranit vacsimi davkami enzymov branymi na prazdny zaludok 1.5 hodiny pred jedlom s dostatkom vody.
akurat som kukal tie NOW 50 milionov, ale pisali tam ze pocas prepravy sa mozu znicit, že rychlo podliehaju skaze :(
Otazka na RNG: Moj manžel má polypy v nose, absolvoval uz jednu operaciu, ale znova mu to narastlo. Nevie poriadne dychat, stale upchaty nos, berie vselijake spraye do nosa, ale vsetko je len s kratkodobym ucinkom. Chcela som sa opytat, ci by sa to dalo liecit oreganovym olejom, alebo tiez aj citridalom, alebo este aj niecim inym, neviem, alebo musi opat absolvovat operaciu? RNG, co navrhujes? Uz sme z toho obaja zufali, prosim, porad nam, tak rad by sa zbavil upchateho nosa, ale najradsej tych polypov v nose. Vrela vdaka za skoru odpoved!!!