13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

maruska123

ahoj hanka, ja som to urcite nevzdala, pokracujem podla planu, telo sa zmensuje tak som strasne stastnaaaaaaaaa :)))

citim sa super, zaujimave je, ze posledne ni mi vobec nechuti jest, to sa u mna casto nestava :DDDD asi mi uz lezu vsetky tie veci v tom jedalnicku tak na nervy, ze ma uz radsej aj chut presla :DDD

ale ajtak si dam druhe kolo od stredy, bezpodmienecne

Silviag

Muška ja som to vzdala v nedeľu. Ale od pondela sa stravujem skoro ako podľa dietky,len si to s MM prispôsobujeme. Dodržujem hodiny stravovania a dávam si raz zeleninu,ovocie a mäsko.Nebuť smutná nie si sama čo zlyhala. Takže stravujem sa striedmo a váhu si udržujem tú istú. Hoci by som chcela veľmi schudnúť na 55 kg.Dúfam,že sa mi to podarí. Ostantým bojovníčkam držím palce.

hankapt

no baby, ako sa vamd ari?? ja mam dnes uz 8.den, vobec nie som hladna, ked mam hlad tak si uvarim do velkej sialky caju, alebo pijem vela vody, ani nemam velmi cas jest kvoli skole, v sobotu sa budem opat vazit, dajte mi vediet, ako to vam ide, pa a drzte sa :)

Muška

Ahoj Silvi... Este stale bojujes? Ja som slaboch, nejako to neviem dodrzat. Uz sa na seba jedujem. Nepribrala som, ale vyzerat lepsie je vzdy fajn :ň :) :)

maruska123

totiz to dost som pribrala z antikoncepcie, ked som zmenila na inu znacku, behom pol roka som pribrala 6kg, tak som ju uplne vysadila a urcite aj kvoli tomu idu kila dolu