13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

sisa279

mataBB ja som už písala, že o 4 budem robiť len taký planý kapustový šalát.. nakrájam kapustu, minimálne osolím a trošku octu..

sisa279

Mila smailiQa myslím si, že tým, že my zameníme jogurt za termix nič nepokazíme.. tvaroh je o 10 a navyše oboje je z mlieka...

mataBB

jaaaj tak nic :)) ale inak ja tiez casto menim maso za sunku...mne nechuti varene ani dusene maso moc, takze radsej si dam sunku :)

uz sa tesim na 4 hodinu..urobim si nejaky salatik :)

cu budete jest vy? dajte nejake tipy nech si to aj obmenime obcas :)

mataBB

treba citat obaly :) ale ved nevadi ..ja som uz taka zmagorena, lebo ja citam obaly na vsetkom, nie ze kolko energie to ma ale co to obsahuje..lebo v dnesnom svete si clovek nemoze byt isty nicim :)

mataBB

tany urcite nevadi ze si si nahradila maso sunkou, ale zalezi akou...ak je v nej len 50% masa a zvysok skrob, sol, voda, tak takou nie..musi to byt kvalitna sunka s aspon 95% podielom masa

Tany

Ahojte žienky. Tak ja som mala na raňajky tiež jogurt, v našom malom obchodíku termix len ťažko nájdete... Tvaroch som mala no len tak za 2 malé lyžičky, naši si rozkázali štrúdľu z tvarohom tak viete kde skončil... a mäsko som nahradila 2 plátkami kuracej šunky, dúfam že to neni taký veľký prehrešok :)teraz som si čajík urobila, neskutočne sa naň teším :)

smajliQa

baby ja nechapem preco menine termix za jogurt??? v tom termixe ide o to, ze je tvarohovy... ta dieta je tak spravena aby ste dali telu to co potrebuje, aspon uplne v mini mnozstve, a vy mu to este vezmete a nahradite niecim inym...
to ze ma jogurt menej kcal je jasne, ale tu neratajte kalorie, ved aj tak ich do tela nedate tolko kolko by telo potebovalo za den...

tu ide o to, ze telo potrebuje nejake latky a vy mu ich odoprete...