Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ja mam za sebou tvaroh a kavicku a vela vody. :-) A chystam sa varit....takze uvarim vo vode kuracie prsicko (to bude na obed) a pridam k tomu polievkovu zeleninu, uvarim polievocku a ta bude na olovrant :-)
Ahojte dievčence.. nestihala som ísž sem prv ako teraz, ke%d už mám navarený obed.. No Ja som si včera ťahla a som sa riadne premáhala, aby som nenavštívila ladničku, ale vydržala som.. Ráno som si dala o 7 miesto termixu jogurt / má menej kalórií/. Tvaroh o 10 bol / prispôsobila som diete aj obed ostatných- palacinky s tvarohom/. Pila som aj kávu aj čaja som si kúpila aj na poobedie kapustu na šalátik ale len taký planý...Super, že sa všetky tak držíme.. len vydržať..
caute baby :-) tak ja mam za sebou termix aj tvaroh a dokonca aj 1l caju popri uceni sa :-) nevzdavajte sa!
no co drzite sa? :)
Dobre ránko, ja nejako nestíham už raňajky o 7 tak začínam až teraz jogurtom :))
Jaja, vitaj do partie. :-) Drzime si palce!
Dobre ranko vsetkym. :-) Vitaj Gabika. :-)
Druhy den je pred nami a ja som moje ranajky o siedmej prespala :-))) Dobre to zacina. :-) Vadi to?
Inac mam otazocku: Vazili ste sa vcera rano ked sme zacali s dietou? Ja neviem ci sa stal zazrak ale ja mam dnes rano o 2 kila menej ako vcera. Vodu pijem aspon 2 litre denne. Pila som nizkotucne mliecko a vecer som skoro hodinu cvicila na steperi a gym lopte.
Ďakujem za privítanie, prajem veľa chuti do realizácie svojho cieľa :-)
Vitaj gabikia. Som rada, ze tu mame lekarku, ktora je v nasej skupinke:)
Ked si sa dala na to ty, nie je o com. :)
Dnes idem k sestre, drzte palce. Stravu si balim so sebou:) :)
+ k tomu ešte stepper a cvičenie -brušáky a pod.
Držím včetkým spolutrpiteľkám palčeky:-)