Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dobre ranko :-) Taaak, 4 dni za nami a ja mam -3,5kg dole. To je lepsie ako som cakala. :-))) Hura do piateho dna. A tie vajicka mi dnes velmi chutili, normalne mam pocit ze som nieco jedla. :-)
Ahojte začal nám 5 deň... vajíčka mám už za sebou, teším sa na ovocný šalát :)
haha, len to budem musiet robit ked budem sama doma :-))) budem zrejme dost smiesna :-)))
ta zumba vyzera dobre, vyskusam...ale nie dnes :-)
docvicila som....dala som si hodinku, fuj :-))) ale citim sa uzasne teraz.
s radostou do dalsieho dna, na ranajky vajicka, celkom sa tesim :-)
uz len 9 dni :) + 13 dalsich, cize mozme si spievat, uz len 22 dni :)
Potiahnem s vami 2x 13 dnovu, ak bude treba dam sa na 90 dnovu... :)Dakujem za typ na zumbu!
Niečo som našla, čo mne dosť pomáha , keď neviem čo zo svojou energiou. Je to 10- minutové zumba cvičenie pri ktorom si ani neuvedomujete že cvičíte ! odporúčam :) tu je link : www.youtube.com
Maly mi uz spi, idem na steper, nech ma Lutska nezahanbi. Ale bolo to dnes tazke...
Tak ideme do toho. Mne sa nechce varit kazdy den nieco ine a chodit kupovat denne vselijake prisady. Tu je to jednoduche a vysledok vidis rychlo. Tany, neboj, zvladnes to. Ved ty si nas tu vyzvala na boj tak bojujme spolocne. Ked budeme uz teraz rozmyslat nad inou dietou v mozgu sa zapne svetielko a bud to nedotiahneme do konca, alebo prestaneme aj chudnut. Ale mame pekne zavazky.:) To znesieme zo sveta aj 50 kilov:)