Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
No dievčence, idem skúsiť tú zumbu, pozerala som si link od bebušky.. .-D snáď to zvládnem. Lutska, veď ešte sa so mnou nelúč.. ešte máme pár spoločných dní pred sebou ...A jasné že vás budem sledovať a aj informovať ako sa mi darí..
Drzime si palce jaja:)
ahojte babenky...ja tu aztak moc neprispievam lebo nemam nato cas ale este som to nevzdala! vzdy si precitam vsetky vase prispevky a odhodlane idem dalej :-) ako som uz pisala ja sa zvazim az na uplnom konci a inak rada by som sa k vam potom pridala na dalsie kolo :-) dnes za sebou mam estelen vajicka mnam mnam :-) a denne vypijem aj 3,5 litra vody, caju...tak pekne bojujme dalej!
Aj ja sa vazim kazdy den:) Uz sa tesim na tu zumbu, pojdem na to ked dam maleho spat. Aby sa nezlakol:)
Dakujem Muska, ja viem ze sa to aj u mna na chvilku zastavi :-) a tiez viem ze by som sa nemala vazit kazdy den, ale mna to nenormalne motivuje :-) A velmi sa tesim ze nam to vsetkym tak pekne ide. Len to nevzdavajte prosim nikdo, velmi mi to pomaha ze mam spolubojovnicky. :-)
Ahojte. Prave aj ja pozeram, ze stojim na 2,5 kg dole. Ale podla mna sa to rozbehne, telo si brani zatial svoje:) Lutska gratulujem, ide ti to skvele.
Lutska volný deň vychádza na 1.4 :)
Ahojte žienky mam za sebou 10 minút zumbi a cítim sa skvele. dnes ráno som mala stále rovnakú váhu ako od posledného váženia teda -2,8kg :) no nič sa nedeje, bojujeme ďalej ako sa len dá :)
Sisa, 2,5kg je super, kedze nemas velmi z coho chudnut. :-) A vobec sa necudujem ze druhe kolo vynechas. :-) Budes vediet byt bez maska? Ja si myslim ze trosku maska so zeleninkou je zdrava mnamka. :-) V kazdom pripade nas informuj ako ti to ide dalej po diete, ci vaha stoji alebo este ubuda. :-)
Baby, ktory je to ten 1 den ked budeme mat pauzu? Mne to vychadza na buduci stvrtok...(chcem si uz naplanovat nejaku spolocnu veceru s drahym.) :-)
Super baby teším sa s vami, ako idú tie kilečká dole.. Ja mám doteraz dolu 2,5.. no ide mi to ťažie, ale hádam do konca ešte nejaké to kilečko zhodím.. asi by mi stačili ešte tak 2 a bolo by to ok, ale ak to bude viacej nebránim sa. Ja už s vami do ďalšieho kola nejdem,po 13 dni končím, lebo to už by som vyzerala ako "vešiak", ale budem vás psychicky podporovať.. Ale asi si naordinujem len také zeleninové a ovocné dni.. skúsim totálne vynechať maso.. to mi ublížiť nemôže..akože na udržiavačku..