Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

sisa279

No dievčence, idem skúsiť tú zumbu, pozerala som si link od bebušky.. .-D snáď to zvládnem. Lutska, veď ešte sa so mnou nelúč.. ešte máme pár spoločných dní pred sebou ...A jasné že vás budem sledovať a aj informovať ako sa mi darí..

jaja111

ahojte babenky...ja tu aztak moc neprispievam lebo nemam nato cas ale este som to nevzdala! vzdy si precitam vsetky vase prispevky a odhodlane idem dalej :-) ako som uz pisala ja sa zvazim az na uplnom konci a inak rada by som sa k vam potom pridala na dalsie kolo :-) dnes za sebou mam estelen vajicka mnam mnam :-) a denne vypijem aj 3,5 litra vody, caju...tak pekne bojujme dalej!

Lutska

Dakujem Muska, ja viem ze sa to aj u mna na chvilku zastavi :-) a tiez viem ze by som sa nemala vazit kazdy den, ale mna to nenormalne motivuje :-) A velmi sa tesim ze nam to vsetkym tak pekne ide. Len to nevzdavajte prosim nikdo, velmi mi to pomaha ze mam spolubojovnicky. :-)

Muška

Ahojte. Prave aj ja pozeram, ze stojim na 2,5 kg dole. Ale podla mna sa to rozbehne, telo si brani zatial svoje:) Lutska gratulujem, ide ti to skvele.

Tany

Ahojte žienky mam za sebou 10 minút zumbi a cítim sa skvele. dnes ráno som mala stále rovnakú váhu ako od posledného váženia teda -2,8kg :) no nič sa nedeje, bojujeme ďalej ako sa len dá :)

Lutska

Sisa, 2,5kg je super, kedze nemas velmi z coho chudnut. :-) A vobec sa necudujem ze druhe kolo vynechas. :-) Budes vediet byt bez maska? Ja si myslim ze trosku maska so zeleninkou je zdrava mnamka. :-) V kazdom pripade nas informuj ako ti to ide dalej po diete, ci vaha stoji alebo este ubuda. :-)
Baby, ktory je to ten 1 den ked budeme mat pauzu? Mne to vychadza na buduci stvrtok...(chcem si uz naplanovat nejaku spolocnu veceru s drahym.) :-)

sisa279

Super baby teším sa s vami, ako idú tie kilečká dole.. Ja mám doteraz dolu 2,5.. no ide mi to ťažie, ale hádam do konca ešte nejaké to kilečko zhodím.. asi by mi stačili ešte tak 2 a bolo by to ok, ale ak to bude viacej nebránim sa. Ja už s vami do ďalšieho kola nejdem,po 13 dni končím, lebo to už by som vyzerala ako "vešiak", ale budem vás psychicky podporovať.. Ale asi si naordinujem len také zeleninové a ovocné dni.. skúsim totálne vynechať maso.. to mi ublížiť nemôže..akože na udržiavačku..