Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte, nedalo sa mi pripojiť, tak som tu až teraz.. váha mi stagnuje :-(..ale teším sa z vašich úspechov a nepoľavujem.. hovorím si, že to tie hektolitre kávy a vody čo pijem...
no co dievcence, ako sa dari? ja som to nemohla vydrzat, odvazila som sa a mam 3 kila dole :) som strasne stastna a uz sa neviem dockat druheho kola :)
Gratulujem Muska. :-) Presne viem ako sa citis....plna elanu a energie, staci si pomysliet ako krasne ide ta vaha dolu ked ides podla planu a hned ta prejde chut na prehresky. :-)
Dufam ze aj vam ostatnym sa dari a citite sa tiez skvelo vo svojom novom formujucom sa tele :-)
Inak Lutska, ty ma tak motivujes, normalne som si chcela uchmatnut o 21,00 platok sunky z chladnicky, ale spomenula som si na tvoje tempo a nepovolila som:)
Ahojte. Ja hlasim od zaciatku 3,5 kg dolu. Dnes sa to pohlo:) som uplne happy. Neviem ci aj vy, ale ja mam ovela viac elanu do zivota ako pred tym. Aj energie. A to mam dietnu stravu na ktoru som citala dost negativnych posudkov. Ale ja nie som ani malatna, ani ma hlava neboli... Citim sa super.
Dobre ranko :-) Ludia, mam presne 4kg dole za 5 dni!!! Hura. :-) A krasny den pred nami. :-)
Dnesok uspesne za nami, jedalnicek dodrzany, nebolo to take tazke. :-) A zajtra rano suncicka, mnam. :-) Tak sa majte a rano s chutou do chudnutia. :-)
A nech ti v noci dobre spaluje. :-)
Dnes mi to zufalo nevychadza, ale som bola aspon chvilku s vami. Musim koncit, pripojim sa zajtra rano, dufam, ze sa tu najdeme o nieco lahsie. Pa, pa.
No....mali by sme si pytat proviziu za predaj mlieka, termixov a tvarohu :-))))