Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dobre ranko :-)
Ja dnes stojim na vahe, ale vobec mi to nevadi. :-) Vajicka za nami, krasny den pred nami!
Prajem aj dnes kazdemu pevnu volu a krasny den. :-)
Krásne slnečné ráno vám prajem, začal sa nám 7 deň... idem sa pustiť do prípravy mäska :)
Ahojte baby...no to bol dnes den. Som sa nezastavila. :-( Ale jedalnicek som dodrzala. To s tou kavou som nevedela...ved cierna kava sama o sebe nema ziadne kalorie, tak nechapem. :-(
Tany, Mata a Muska gratulujem ku zhodenym kileckam, len tak dalej. Juj ale sme sikulky. :-)
Bananova dieta...no, nezda sa mi.
A ppred nami je den 7. Hura. Blizime sa k polke a o chvilu ideme dole z kopca. :-) Ak sa nam podari zhodit to iste v druhej polke tak to bude uzasne. :-)
,,večeru" mám za sebou, teším sa na začiatok 7 dňa z vajíčkami :)
no inak ja vam poviem ze ja tu dietu moc nedodrzujem podla toho jedalnicka..ako jem len tie veci co su v nom, ale menim poradie takmer kazdy den..niekedy aj nieco vymenim, vynecham a tak...a mam dole 3 kg cize aj tak to funguje :)
sisa tak to som ani netusila ze to s tou kavou je aj niekde napisane :) ale dobre vediet :)
Sisa, viac menej je jedno podla ktorej diéty sa budeme držať, stále dookola sa striedajú vajíčka,mäsko,šunka,tvaroh, termix,zelenina, ovocie... ale idem pozrieť aj iné diéty ktoré sú tam možno ma nejaká zaujme :) Ďakujem za typ
práve čítam sériu článkov, kde sa píše, že presne tieto predsudky majú ľudia v pamäti : že banán je kalorický, ale práve tým robia chybu .. ale veď ja som to dala sem len tak.. zdalo sa mi to byť zaujímavé..
No, tak mataBB asi si mala s tou kávou pravdu.. ako sa teraz hrabem na nete , tak som našla článok o tejto mliečnej diete, kde je vyslovene napísané " KÁVA SA SMIE PIŤ LEN KEĎ SA PODĽA JEDÁLNIČKU PIJE MLIEKO !!! a je tam aj rozpis na ďaľšie dni /teda myslím na 9-13/a v tých ďalších dňoch to nie je také isté ako tých prvých 8.. ak chcete skúste si to pozrieť.. tu je link sjidelnicek.cz.
Prepáč, ale tá banánová diéta ma odrádza už len názvom. Ved nie nadarmo sa všade píše že pri diéte by sme sa mali vyhýbať banánom pretože obsahujú množstvo energie , čiže kalorii. Ale možno si raz samy urobíme nejakú diétu :)