Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Muška ďakujem. Dnes som si urobila radosť objednala som si tričko z Bonprixu :)
Ahojte. Len poznamka k tej vode. Treba pit, z toho na vahe nepridate. Ak vypijete 3l vody nenormalne zrychlite metabolizmus a vyplavovanie tuku. Vela ludi zadrziava vodu lebo prave malo pije - opuchy noh a podobne. Treba pit cely den, nie na jeden raz 2 litre:) to potom telom len preleti ako cez sitko a nepomoze. Tany blahozelam, to musela byt radost:) :)
No len ja som taký "pijan" ja vypijem strááááááááááášne veľa kávy aj vody.. keď idem piť vodu, tak vždy 1/2l na ex..a akurát som si 1/2l urologického uvarila..inak ja pijem čaje, najviac mi chutí čistiaci od teekane, ale aj zelený, biely a bylinkové...
ahoj baby nevadi ked som si dnes dala kuraciu polievku lebo ma bolel zaludok,, teras to je uz ok,,vcera som zacala a manželicek sa mi cuduje že to chcem sama dokazat,, ale podporuje ma a to je natom super
mne veľmi chutí aj diabetický.. neviem či ste ho už niekedy pili
no kava sice odvodnuje, ale zas netreba to s nou prehanat...radsej ked chces nieco, co odvodnuje, kup si urologicky caj, ten je mocopudny..alebo nejaky iny na odvodnenie
Sisa neviem či sa mýliš alebo nie, no ja nepijem veľa vody, maximálne 1- 1,5l ... a som každú chvíľu na Wc-ku, nemohla by som vypiť 3l to by som sa mohla na záchod presťahovať :D No ako sa hovorí, pomaly ďalej zájdeš :)
Gratulujem tany....to je fakt riaden pokrok...možno sa aj mne pokazila váha :-D ale asi nie..skúsim teda piť menej kávy, aj keď ako viem káva odvodňuje, takže som mala pocit, že keď pijem kávu tam sa mi nedrží voda v tele..no možno sa mýlim..
Konečne som prišla nato prečo mám stále rovnakú váhu.... pokazila sa mi váha na váženie :D Nová ukazuje -5kg, som neskutočne šťastná, baby gratulujem k zhodeným kilečkám :)
Dnes ráno som si dala šunku... pokračujem až teraz, dala som si zeleninovú polievku, tvaroh som nemala kde kúpiť :)
sisa neboj, urcite to pojde dole...voda urcite nevadi, mozno ta kava, tak sa pokus ju obmedzit ale vody pi vela