Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Zeleninový šalát mám hotový. Paradajka, paprika, cesnak, trošku cibuľky + oregano a bazalka... mňamka je hotová, už aby bolo sedem hodín :)
Zeleninový šalát mám hotový. Paradajka, paprika, cesnak, trošku cibulky +oregano a bazalka... mňamka je hotová, už aby bolo sedem hodín :)
ďalší zvládnutý deň, som na nás hrdá ! :) práve som prišla z vonku, bola som si na 15 minúť zakorčulovať. cítim sa tak plná energie! ešte si dám zumbu, a potom šup na ekonomiku :/ zajtra veľa písomiek, ale nejako to zvládnem , myslím:) Nič ma nemotivuje viac ako tie slnečné lúče ktoré mi pripomínajú leto (plavky:D) a písanie s vami a keď čítam koľko ste už zhodili :)
A uz som dnes bola bez kabata na ihrisku...a poviem vam, citila som sa podstatne lepsie ako pred casom ked som si nikde nechcela dat dole kabat. :-)
Lutska mas pravdu 31.3 je volny den, tak mas krasny den za sebou,ja som si kuchinu komple oriadila a vonku som chytala prvy brondz :))
Ja mam olovrant az o hodinku, tak tisko zavidim. Dnesny den bol ale super, vonku slnecno 17 stupnov, boli sme s malym v parku, no parada. Bola som aj na nakupe, lakalo ma kopec veci ale nencham si pokazit ten dobry pocit co zo seba mam nejakym prehreskom. :-)
Tany, ako ratam, tak ratam, ale mne to vychadza na stvrtok 31.3....ved dnes je utorok 5ty den (22.3) + 8 dni do konca je (30.3) streda 13ty den....ci?
olovrant pripravený, veľmi sa naň teším. Neskor ma čaká ešte 10 minút zumbi a pustím sa do príprav večere.
Ako ste zvládli dnešný deň?
Neboli ste hladné?
Sisa, ja sa nelucim :-))) Este mame zopar dni pred sebou a berem ta za slovo ked vravis ze to dotiahnes s nami dokonca. :-)
Jaja, to je super ze si to nevzdala, sem tam sa ozvi ako ti to ide, aby si nas povzbudila. :-)
Ja mam za sebou cottage cheese a pozeram ze o stvrtej tam je ovocie + zelenina....hmmm....nerada kombinujem ovocie so zeleninou, mozem si dat len ovocie?
Tak som práve dovrtela zadkom.Ešte že som doma sama, lebo keby videli chalani, čo ich mamka vyvádza asi by sa smiechu nezdržali..no a ešte tú kalanetiku na brucho a zadok a zase som spravila niečo pre svoje telo..