Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
tany a ako si ho varite? podel sa nech mame inspiraciu :)
Dnes sa k nám pridala aj moja mamča :) Už si varíme mäsko- vlastný recept :D dúfam že sa to bude dať jesť
Presne tak. Aj ja idem s malym von. Uz mam 9,00 hod, takze najvyssi cas. Pa.
Veru, optimizmus je velmi dolezity. :-) Tes sa na to ako sa na vahu postavis zajtra. Ja som tiez velmi zvedava ako to pojde dalej. Dnes je znovu krasne pocasie, tak sa vyparim na cely den zasa niekam von a nebudem mysliet na jedlo. :-)
To s tym WC je urcite pravda. Pojdem si kupit lanove semiacka a zacnet to jest, velmi to pomaha::)
Vdaka, Lutska:) Neviem ci ta vaha je ok, skusim sa prevazit niekde inde, ale asi nie dnes. Mozno to ma tak byt, ved teraz sme v polovici. Ved najprv to islo ako rychlo a teraz trocha spomalujeme, hadam sa to potom zasa zrychli. Ale bojujem dalej a nevzdavam sa. Prave v radii povedali taky pekny citat: Ak zacnete novu vec cely vesmir sa spoji, aby sa vam podarila. Tak to bude heslo mojho dnesneho dna.
A mozno len potrebujes ist na wecko :-)))
A vahu nemas pokazenu Muska? Ja mam dnes o 200g viac....mozno to ma takto byt. :-) No...a tu mame dovod preco by sme sa nemali vazit kazdy den. :-)))) Aj tak si myslim ze sme velmi uspesne a ide nam to skvele. Hlavu hore, pozri sa na svoje mensie brusko a hura pokracujeme dalej!
Ahojte. Dnes som sa postavila na vahu a mam o kilo viac. Je to mozne? Som nestastnik... Vie to niekto vysvetlit? Jedalnicek dodrzujem, len som si dala k tomu vcerajsiemu masku trochu zeleniny. Ze by zadrzana voda?