Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
no zajtra teda budem..ale ja budem muset mat na obed nejaku dusednu zeleninu, ja nevydrzim cely den na surovej strave
Tak dievčence, tiež sa mi váha nepohla a to ma tak deprimovalo, že som si dala také sezamové a orieškové všeličo.. tak čo už, vidím, že nie som sama, komu sa podarilo nedodržať jedálniček.. zato už od 16 nebudem papať nič, len si uvarím čajík a od zajtra sa už musím opäť držať a nespraviť žiaden prehrešok..
No kocky, ja by som si nemohla varit taketo mnamky, lebo by som si uplne rozdrazdila chutove bunky. Takze ja som varila vo vode ako Lutska. Este mlieko a mame to za sebou. Ako tak pozeram, zajtra to bude pekna divocina:)
Dnes som akasi hladna :-( Ale drzim sa, masko sa uz vari...mnam. A potom este mliecko na vecer. :-) A dnes si konecne aj zacvicim, uz sa na to celkom tesim. :-)
baby nedavajte tam vela toho tekuteho korenia,ja som to prehnala, je to dost slaneee :( tesim sa na mlicko
Dnes som mala na obed rybie filé zo zemiakovou kašou. Ach, áno prehrešok ! :D ale bola som to vykočuľovať na 20 minút . a Rozhodla som sa, že budem držať vlastnú diétu ktorá mi viac bude sedieť (pretože vajíčka môj žalúdok moc nemusí) samozrejme že mliečnu chcem dokončiť až do konca. :) Ale náhodou, dnes je krásny deň :)
tany to znie dobre :)
to si niekdy aj ja uvarim..
a co mate nove? drzite sa?odolavate? :)
Tak ty mas Tany inu pochutku :-) Ja si kuracie prsia len uvarim vo vode a trosku osolim bylinkovou solou :-)
A vitame tvoju mamku v "klube" :-) Nech sa jej dari.
MataBB... Mäsko som si nakrájala na kocky aj s cibuľkou, cesnakom.. mrkvu na pásiky
Cibuku som opražila na masle, pridala som mäsko a mrkvu, zaliala 1/2l vývarom- podusila, potom som pridala cesnak kukuricu, tekuté korenie ale len troička a bilinkovú sol, nechala som dusiť až kým mäsko nebolo mäkké :)
mata ked ho dorobim napisem co vsetko som tam dala... :)