13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

mataBB

bibisa ja som tuto dietu drzala uz neraz a nikdy som po nej nepribrala.zacala som sa racionalne stravovat a vaha sa ani nepohla..pribrala som vzdy tak po roku lebo som zacala doslova zrat

a ked o tom nic nevies tak sa nevyjadruj..nikto ni je zvedavy na tvoje prispevky v tejto teme

sisa279

viete čo ma strašne štve dievčence? že tu píšu kadejaké čupky, ktoré nás chcú znechutiť.. Milá bibisa, nikto ti nekáže, aby si ju držala a buď taká láskavá, nepleť sa do nás.. Želám tebe aj tebe podobným pekný deň.

User_37597

oooo ano...o tejto diete som pocula same "chvali"....za 13 dni schudnes aj 9kg a ked zacnes jest normalne priberes aj 20 a to bez ohladu na typ cloveka:D...vyborne len tak dalej :D

sisa279

no muška a ráno nám zase astrologička povedala, že sa tento týždeň dobre chudne.. no mohli sme si vybrať lepšie obdobie??

Muška

Suhlasim Sisa. Podla mna kazdy moze vyzerat tak ako chce, okrem tych, ktori maju nejake ochorenie, ktore im to neumoznuje. Ale cvicit a striedmo sa stravovat moze kazdy. Inak prajem vela optimizmu v tomto tyzdni. Uz nam to ide rychlo z kopca:)

sisa279

Ahojte dievčence.. ja som sa na chvíľu odmlčala.. včera mi bolo dosť blbo a tak som nedeľu preležala..v diete pokračujem s vami, až na to, že včera som si dala na obed len čistú polievku s mrkvou/bez slížou/ ale tak ako vidím, každá sme si dopriali trošku "lepšieho" ..Lutska, nepočúvaj žiadne hrozby tipu "veď uvidíš ako to naberieš" a pod.. Tak ako je v tvojej moci koľko schudneš, tak isto to závisí od teba, či tie kilá naberieš späť.. Ver mi, že ak sa ti raz podarí schudnúť toľko, aby si bola spokojná so svojou postavou,budeš sa ju snažiť aj udržať.. Tá námaha za to stojí!!!

Lutska

Pekne pondelkove ranko vsetkym. :-)
Hlasim ubytok dalsieho pol kilka. :-) Vcera som necvicila a ani som nemala vajicka, ale dala som si jablcko. :-)