13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

Ahojte. Tak ja poslucham, prave zujem to hovadzie maso, nejako sa mi natvrdo vydarilo:) Ale tak ma bolia sanky, ze viac dnes isto nezhresim:) Pisete, ze uz len dva dni... Ved mne to bude normalne luto, ze by prestala tato skupinka existovat:) Tak ste mi prirastli k srdcu:) :) :)
Ja si uz tieto znechucovacky nevsimam a ignorujem ich. Ale vsimam si, ze cim my lepsie, tym viac takychto pritahujeme...
A este aj dobry tyzden na chudnutie:) Co si viac zelat?

Lutska

V piatok druhe kolo. Samozrejme ze som to nevzdala. Uz mam naplanovane stvrtkove menu a potom s chutou do druheheo kola. :-)

lienka401

Lutska, dakujem za povzbudenie.
Najtazsie je asi zacat, prvy den je podla mna najtazsi, zajtra by to malo byt uz lepsie, aspon si to myslim, ked pozeram na jedalnicek.
Ale trosku sa spolieham aj na cvicenie, dala som si 20min. na orbiteku, 10min. na rotane a este nejake brusaky.
Dufam ze sa to uz pohne smerom dolu.s vahou myslim :)

Lutska

Ja som si ista ze to bude aspon 5kg Mati. :-) Ak velmi neporusujes, tak to das dolu urcite. :-)
Ale to rychlo bezi. :-) Uz len 2 dni a sme na konci! Parada.

mataBB

ja sa drzim..uz len 2 dni a budem sa vazit..no to som zvedava..keby su to aspon 4 kg tak budem stastna ako blcha :)

Lutska

Ahojte dievcence :-) Ako sa vam dari? Ja sa dnes drzim ako vzdy! :-D Len som si dnes trosku pomenila jedalnicek, ale uz idem podla planu.
Lienka vitaj a drz sa. Je to niekedy tazke, ale da sa to (je nas tu zopar a velmi sa nam dari), tak s optimizmom do toho!
Sisa, Tany, Muska, Mati...posluchate? :-D

lienka401

Ahojte baby, od dnes som sa k vam pridala aj ja.
Tesim sa, ze som sa na to dala.Este som nikdy ziadnu dietu nedrzala,ale teraz chcem vyskusat ci to zaberie aj na mna. Chcela by som schudnut do tych 8kil, keby aj viac vobec sa nebudem hnevat ale hoc aj menej. Mam 162cm a vaha 59kg.Tak uvidim ako mi to pojde.
Dufam,ze ma beriete do partie.