Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dakujem za privitanie :) Ano,islo mi to krasne dole,som to ani necakala,ale zial som nevydrzala :( Dufam,ze tentokrat to s vami potiahnem az do konca a zidem aspon na 65kg,ale moj konecny ciel je mat 60kg pri vyske 168cm...
veronn.....vitaj mezi nami, Ako sa dnes drzite? Ja som mala rano termix potom o pol tretej paradaku a 2kolieska sunky .,teraz som papala pol chlebika vo vajicku z kyslou uhorkou...snazim sa veeela pit uz ma caka dalsi cajik.Zajtra nas caka POSLEDNY den! Zvladli sme to uzasne, vdaka za vasu podporu, dufam ze v piatok sa nas do druheho kola pusti este viac a dosiahneme svoju vysnivanu postavu. Pekny dnik vam vsetkym prajem :)
Vitaj Veronn :-) Neboj, spolu nam to pojde lahsie. :-) 4kg za 5 dni....to je super!
veronn si tu vitana :) druhe kolo je od piatku
ahojte baby,chcem len povedat,ze mate moj obdiv a uznanie,a nevsimajte si tie neprajne komentare...Sledujem vas tu od zaciatku a ste pre mna velkou inspiraciou.Zacala som zhodou okolnosti v ten isty den ako vy,ale nevydrzala som a na 5.den som to vzdala.No napriek tomu sa mi podarilo schudnut 4kg,z mojich povodnych 76kg a stale si ich aj drzim.Rada by som sa k vam pripojila do druheho kola,ak nemate nic proti tomu.A tentokrat budem mat uz aj podporu v mojom priatellovi,ktory sa do toho pusti so mnou.
Veď dúfam, že ešte nejaké to kilečko zo mňa zoskočí, lebo od piatka mám mať svoje dni a teraz sa ani neprežieram ako zvyčajne o takomto čase...a to mi vždy tak 1-2kg zlezu..
Dobre ranko :-)
Muska, ja tiez neviem ci je to dietou, alebo mojim novym kremom :-) Tiez sa mi zlepsila plet, kazde rano pozeram okrem vahy aj do zrkadla :-) Mne dnes vaha stoji, vcera som dost cvicila, tak mozno sa mi nejaky ten tuk zmenil na svaly :-)))
SIsa, 4kg su perfektne, za 2 dni das dole este jedno :-)
Ahojte. Pekne slnecne ranko. Uz nam to odbuda, som zvedava:) Stale vam tu chcem napisat, ci sa vam nezlepsila plet. Neviem, ci z tej vody, ale mne sa uplne zperfektnila plet - ani jeden pupacik, fliacik, stiahnute pory... Zrejme som bola permanentne dehydrovana:)
Ahojte dievčence.. dnes je nádherné ráno..svieti slniečko a hlavne ma neskutočne potešil pohľad na váhu : konečne zmena -1kg..Takže od začiatku sú to 4kg.. no bude to asi aj tým, že sa už nenalievam toľko tou kávou /som ju obmedzila na 3 denne/ a už len čaje a vodu..Držim palce..
Ahojte :) držím sa no bohužiaľ nemám momentálne moc času byť na nete... dnes bol super deň síce som sa ráno necítila vo svojej koži, točila sa mi hlava neskutočne ale potom som doplnila tekutiny :) každý deň sa snažím vypiť minimálne 2 litre čaju, viac sa do mňa už nezmestí :)
Dúfam že všetky poslúchate a dodržujete náš plán, zajtra sa nám začína predposledný deň a môžme sa vážiť ( dúfam že sa budem mať na čom :D )
Držkajte sa, ozvem sa keď budem môcť :) Dobrú nôcku