Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
lutska vďaka, kúpila som si kaleráb keby to na mňa prišlo, inak pijem veľa vody a čajiky :)
Skupinka pokracuje dalej. Ja sa odvazim az na konci. Nejake to prekvapko nech je. :)
Hassy....ja by som si dala nieco male o desiatej (cize o dalsie tri hodiny) Mam na mysli nejaku zeleniniku alebo ovocie si nakrajaj na velmi male kusky a dobkaj to.
A okrem toho iba cajik.
čaute kočky, vidím že vám to ide :) závidím že už máte koniec takmer pred sebou, ja sa ešte počkám, ale výsledok snáď bude stáť za to :) už sa teším na to ako v piatok prídem domov z intráku a stúpnem na váhu, či nejaké to kilečko dole zišlo :P inak sa vás chcem spýtať, dnes budem veľmi dlho hore a určite ma prepadne nočný hlad - čo vtedy? :( mám na poličke odložené diétne sucháre, ale neviem že či je to moc vhodné... neviete poradiť nech rýchlo skočím ešte do obchodu, keby náhodou ( možno nad knihami odkvecnem do postele skôr, haha :D )
Alebo si budeme davat detske porcie :-D
Ozaj, tuto skupinku asi nezrusime kedze pokracujeme dalej, ze?
Len tam budem musiet ist s dobrym papkacom. Mam stiahnuty zaludok a tie ich porcie:) Teraz by mi stacila jedna na dva dni.
Bebuska, to ma mrzi, ale mala by si jest aspon malicko kazde tri hodinky, to vies. :-) Drzim palce nech to dobre zvladas.
Muska....cina, to je tiez dobry napad. :-) To si dam ked skoncime druhe kolo. :-)
Planujem si nieco dat kazde 3 hodinky, aby som nevisla z cviku. Zacnem rano toastom s medom a cajikom. Potom si dam nejaku cokoladku (asi twix) s ciernou kavickou. Na obed si dam polievocku (este neviem aku), o stvrtej len nieco male a potom o siedmej ideme do pizzerie, kde si urcite dam 2 kusky pizze priamo vytiahnutej z pece. :-)
Už tu dlhšie nepíšem, viem. Ale stále čítam vaše príspevky a držím Vám palce :) Ja momentálne diétu ani nepotrebujem keďže som sa rozišla s chalanom a chuť do jedla naozaj nemám :/ Prajem ešte veľa schudnutých kíl :)
Ozaj, ja som si myslela, ze vo stvrtok vybielim cukraren, ale vobec nemam chut na sladke. Asi pojdem na nejaku dobru cinu, alebo thajsku kuchynu. To by som si dala. A ostru polievku.