Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte:) Tak sme to pekne dobojovali, ubehlo to. Zajtra sa postavim na vahu a tesim sa na volny den. Dufam, ze som dala dolu 5 kg. Ja meriam 180cm, takze je to vidiet.Nechame sa prekvapit. Vidim, ze sa nas tu zbiera viac na druhe kolo.
Krasne 13te ranko vsetkym. :-)
Gratulujem kazdemu kto dosiel az sem! Mozte byt na seba hrde. :-)
Dnes sa este posnazim, dodrzim dietku a tesim sa na zajtra na nieco fajne.
silvia ta dieta je hned na prvej strane tejto diskusie, alebo ked hodis do googlu 13 dnova mliecna dieta tak ti tam vyhodi vela stranok
baby ja som sa nejak zabudla, az teraz som si uvedomila ze o 7mej som mala jest tak teraz az jem tvaroh, ale to nevadi, bielkoviny neuskodia a ja chodim neskoro spat :)
baby a čo hovoríte na kyslú kapustu? viem že sa má jesť čerstvá zelenina, ale ja kyslú kapustu zbožňujem :) i keď...tá bude mať asi veľa soli , že? :(
Tany, ja som si dala zeleninku o stvrtej...a potom som si dala malu hrusku (nemohla som odolat) :-) Vecer sa tesim na sunku. :-)
Ale zajtra ten posledny den dodrzim do bodky a vo stvrtok rano budem poctivo hlasit kolko sa mi podarilo za tych 13 dni schudnut. :-)
co blbne ten internet?Preco zverejnuje stale moj komentar,aj ked som ho dala iba raz??Nechapem...
Dakujem za privitanie :) Ano,islo mi to krasne dole,som to ani necakala,ale zial som nevydrzala :( Dufam,ze tentokrat to s vami potiahnem az do konca a zidem aspon na 65kg,ale moj konecny ciel je mat 60kg pri vyske 168cm...
Dakujem za privitanie :) Ano,islo mi to krasne dole,som to ani necakala,ale zial som nevydrzala :( Dufam,ze tentokrat to s vami potiahnem az do konca a zidem aspon na 65kg,ale moj konecny ciel je mat 60kg pri vyske 168cm...
Čaute kočky :)
Skúšala som rôzne diety ale asi tri roky :D Nikdy som neschudla alebo keď som schudla tak som nabrala naspäť...Mám 152 cm a vážila som 65 kg čo pri mojej malej výške ukázalo všetko:( Jedného dňa som sa naštvala a rozdelila som si stravu sama tak aby mne vyhovovala a aby som sa tak už dokazala stravovať stále.Je to jednoduché...Ráno jem sladké teda ovocie alebo keksich s kávou .. Obed si dám tak isto uplne hocico mastne slane sladke ale VEČERU teda od tej tretej do siedmej jem iba bielkoviny ..Schudla som na 54 kg za tri mesiace .. Netreba si dávať veľký pozor nato čo jete počas celého dňa ..Jedzte všetko čo vám chutí len obmedzte to poobedie a jedzte len bielkoviny .. trošku cvikou jednoduchých ako brušáky a zaručene schudnete:)