Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
po skonceni diety cakate ze ked sa zacnete stravovat zase normalne tak nepriberiete spt? alebo budete takuto dietu drzat do onca zivita? treba si uvedomit ze sa treba stravovat zdravo a rcionalne a nebude treba taketo mliecne diety
Lutska...jj vidim ze vy ste s tým uz zacala...ake su vysledky?nestiham to citat ...:DD
baby ja uz viem vysledky..mam 4 kg dole :)co je uplne vyborna motivacia pre mna do druheho kola :)
Adka, my dnes koncime 13ty den, dame si den pauzu a ideme do druheho kola. Vysledkov sa dockas zajtra, ale mam taky pocit ze vsetky sme spokojne. :-) Aspon ja velmi. :-)
Lutska...jj vidim ze vy ste s tým uz zacala...ake su vysledky?nestiham to citat ...:DD
ahoojte zacina niekto od zajtra???>D
Adka, je nas kopec co zaciname v piatok. :-)
Mati, ja sa tiez zajtra nebudem prejedat, kazde tri hodinky nieco fajne ale nie vela. :-)
ahoojte zacina niekto od zajtra???>D
baby ako sa vam dari?...zajtra sa konecne najeme, aj ked ja asi len tak striedmo, netreba to prehanat :)
Ahoj Muska, u mna sa to tiez zastavilo, uz to stoji par dni, takze tiez mam dole 5 kg. :-) Ale veeelmi to nam ne vidno, ja to vidim na obleceni, v zrkadle a vsetci okolo to na mne vidia tiez....je to super pocit a naplna ma to motivaciou do druheho kola. Takze ja mam teraz 66kg. :-) Po druhom kole by som chcela zojst na 60 :-) Ale som smela, co?