13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

vikiviki

tak ako dievcata?? ja sa drzim, co som prekvapena, lebo dnes som aj dost vyvarala, a ziadne "len opacim" ma ani len nenapadlo. Prska boli fajne, na olovrant mrkva nastruhana s citronovou stavou uz nebola taka super :D, a tie dva vajka som len hodila na panvicu a len tak bez oleja urobila volske oka, usli :)

majusQa 21

baby pekny vecer :) povzbudzujete nasich chlapcov? :)

ja mam otazocku, kedze nemozem k telke nic sladke slane... k hokeju :) tak som si dala poharik vinka, nezaskodi mi to dufam pri diete, hmm?

dajte mi vediet prosim vas, dakujeem a silno fandite :)

a dobru nocku vam papaa

nikki.7

ahojte kočky...

včerajší den som síce vydržala,ale dnes som to trochu dobabrala.

rános om mala tvaroh,ale ochutený,lebo čistý nezjem a obed som mala kuracie masko s opraženými rezancami, bola som v ázijskej reštike.

nebola som celý den doma a ked sme tam už boli,dostala som neuveritelnú chut.

možnos om to pokazila,ale pokračujem dalej.

na desiatu som mala banán, obed až o druhej,čiže som to mala celé akosi posunuté,ale zajtra snád už pojdem podla plánu...

gabikaa

ahojte....uz dlhsiu dobu vas tu citam a som normalne rada ze ste tolko schudli:))chcela by som sa pridat k vam,akurat som si bola kupit mlieko na zajtrajsok....tak drzme si palce:))

Tany

Takže dnešný recept bol podobný ako tie predtým (tý čo sú tu od začiatku vedia)
Kuracie prsia som nakrájala na malé kocky dala som ich do voku opražila som ich na masle, zaliala vývarom, neskôr som pridala mrkvu, kukuricu, šampiony, cesnak... nechala som to trošku podusiť potom som pridala 4 lyžice horčice, 3 kečupu vorčestrovú omáčku a bylinky na kurča, keď bolo mäsko mäkké tak som tam dala ešte kapustu... bolo to omnoho lepšie ako minule až som ostala prekvapená :)

Ak má niekto nejaký fajn recept na mäsko, napíšte, budem len rada :)

Tany

hebik presne viem o čom píšeš, ja som tiež predtým pila veľmi málo a postupne som si zvykala, teraz si neviem predstaviť žeby som nevypila minimálne 2l čaju denne :) Všetkým novým bojovníkom by som chcela upozorniť NIEJE DOBRÉ VÁŽIŤ SA KAŽDÝ DEŇ!
Ja sa teraz odvážim najbližšie až 15.5 :)

hebik

ahojte kočky, som rada, že tu je takáto podpora, aj ked musim uznat, ze zatial sa drzim, hoci som sa prveho dna bala... dokonca ani nebojujem s chutou na sladke, ale to mozno tym, ze som vcerajsie cele neskore poobedie + vecer stravila aktivnym pohybom v prirode (chodza+rychlochôdza, nebola som sama :)) a bolo skvelo...takze mi uplne stacilo to mliecko, co som mala so sebou.. :)Dnes u nas leje, ale snad to bude ok, co sa tyka stravy. Dokonca som vypila aspon 1 liter vody vcera, dnes samozrejme zvysim davku, nemozem robit sokovu terapiu :)) ja som doteraz strasne malo pila, resp. sa striedaju dni velkeho pitia a maleho, ak to tak haluzne mozem nazvat.. :)) tak sa drzkajte (ps: ja som vahe uspesne odolala, este vydrzim :))