Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Hebik ja si myslím, že môžeš. Ja si tiež miesto tvarohu dávam tvarohový jogurt alebo pribináčik alebo tvrdý syr. Ja tiež nemôžem prežreť tvaroh v takom množstve.Ale na rezancoch a v koláči ho mám rada.Je to len na tebe.Ahoj!

Silviag

Dobré ránko moje bojovníčky. Raňajky mám už za sebou a práve si dávam pomaranč a uvarila som si čaj na prečistenie organizmu. Cítim sa skvelé. Včera som bola v Martine s manželom na kontrole a pozval ma na zeleninový šalát. Riadne som si ho vychutnala bol super. Manžel sa drží a nič ešte neporušil. Na ňom to už vidno, schudol 4 kg. A je zlatý.Jedlá mu vždy nachystám.Muška prosím ťa nevracaj nie je to dobré. Mala som kamarátku,ktorá tomuto prepadla a 32 ročná baba skončila na dialíze obličiek s 35 kg. Nedávajú jej veľkú nádej. Neber ten prehrešok veľmi vážne. Ja celú dietu beriem športovo a pre dobrý pocit.Nikki gratulujem k váhe a len tak ďalej.Vikiviki aj tebe gratulujem! Príjemný deň vám všetkým prajem. Držte sa!!!

hebik

ahojte kočky, myslite si, že by bolo možne si dať niekedy, ked je napisany tvaroh - zamenit to napr. za gramaz ovcieho syra? neochuteneho samozrejme. lebo vsak tvaroh je v svojej podstate druh syra... a ovci syr k tomu daleko nema :) no ale nie som si ista, ze ci budem moct to takto nahradit, ci nie, ale asi hlavne, ze to je bielkovina, nie?

Lutska

Ahojte. Tak ja som zacala dietovat znova...dnes som mala treti den a MUSKA, tiez som dnes zlyhala, dala som si twix :-( ale velmi dobre mi padol, tak som vynechala veceru a necitim sa nijako previnilo. :-) Inak nejdem presne podla jedalnicka, ale jedavam vacsinou bielkoviny. :-) A vazim sa az na konci, alebo ked budem mat pocit ze som o nieco lahsia. :-)
Inac drzim vam vsetkym palce.

Muška

Ahojte. Tak som sa drzala, ale prave som to pobabrala. Mazel prekvapil rodinku magnumami a hned som sa na jeden vrhla. Bozeeee:( Co teraz? Idem to vyvracat? Som z toho v depke.

hebik

ahojte kočky, ja sa zatial celkom drzim, i ked vcera som si tie casy uplne rozhadzala, no inak sa nedalo (prve jedlo o 5,15, dalsie o 10, potom o 13, ale potom az o 18,40, lebo som nestihala... a potom o 21h 1/2, ale spat som sla az o 2h v noci, tak si myslim, ze to nebolo take hrozne.. dnes som o 7h nestihla, tak som pokracovala az o 10h, ale musim povedat, co som velmi prekvapena, ze vobec necitim hlad!! a mam o 2,8 kg menej :)) to ma tesi najviac a hlavne motivuje aj v tom nejest vobec sladkosti a ani mi nechybaju :) (zatial :)) ale ja to vydrzim.
Dufam, ze sa tiez uspesne drzite, ked nic nepisete :) vela zdaru!

vikiviki

bree ranko :)) tak co nove, uz ste niektora vazila?? ja som mala v pondelok rano 69,9 dnes rano 68,3 takze som vlastne spokojna, motivovana, ideme daleeej.....inak ten termix bol vyborny len maaaaalo :(((

Sisi135

gabikaa: pre chudnutie je podstatnejšia strava než cvičenie a tá najhoršia kombinácia je zle vyvážená strava + veľa pohybu. Ak svalov nedáš vhodné jedlo pôjde z nich dolu bez ohľadu na to že sa často hýbeš