Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Ahojte moje bojovníčky.Práve som dopila kefír. Mňam! A o 19,00 hod. si dám zostatok číny z nedele.Držte sa. Zajtra idem s manželom na kontrolu do nemocnice v Martine.Ozvem sa až v piatok. Majte sa a pekný deň.Tany tu zeleninovú polievku vyskúšam, lebo ja si dávam len surovú zeleninu (mrkvu,šalát,kaleráb).Dobrý nápad.

gabikaa

sisi: tak wies ja dost vela sportujem kazdy den korcule alebo behanie a tez sa vela nachodim cez den...taze myslim ze zo svalov mi dufam neubudne.....zas nechcem schudnut vela len kus aby to bolo idealne a dufam ze tym sportom to spevnim:)

vikiviki

ahojte "spoluchudnuce" ! ja som si na rano dala velke jabko, a po nom hned kavu, no zaujimave veci sa mi robili v bruchu, super ocista to bola teda :D
na desiatu asi zas mrkva alebo kalerab, no vlastne uz je aj cas, takze idem daco vynuchat... paa

nikki.7

Ahojte...tak moja dnešná váha aj po včerajšom prešlape ukázala 64,6 kg.

som nesmierne štastná.Dnes to znovu trochu zmením,lebo ranajkovala som o 9:30 a to malú hrušk a stredný banán, mám urobený kávu a zelený čajík.

Možno tá váha nepojde až tak rázne dolu,lebo to mením,ale snažím sa aspon dodržiavat jedlá,len ich niekedy prehodím.

Sisi1357

gabikaa: asi schudnes ale vsetko naberies nazad, ak nie aj viacej a to co schudnes nebude tuk. Stoji ti to zato?

gabikaa

ahojte chcela by som sa spytat jednu vec. dneska som zacala s dietou..len sa bojim ze nic neschudnem,pretoze mam normalnu vahu aku by som mala mat pri svojej vyske...chcela by som dat dole len take 3 kila a wiem ze ked ma niekto normalnu hmotnost tak sa mu chudne tazsie ako kto ma par kil na vyse.....co myslite podari sa mi aspon par kil zhodit?:))

Silviag

Ahojte kočky. Ja už tiež mám úspešne raňajky za sebou a teším sa na ďalší chod. Tany ten recept na mäsko som skúšala a bolo výborné. Manžel sa tiež drží a som milo prekvapená, že to zvláda. Včera že ho bolela iba hlava. Jedlo mu musím nachystať ja ale ináč je zlatý. Ja som sa tiež ešte nevážila. Dnes sa teším na 13.00 hod. už som si kúpila salámku - mňam. MajušQ ja si myslím,že ti to vínko až tak neublíži pokiaľ nevypiješ ho viac.Drím vám palce a pekný slnečný hoci chladný deň.