Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte kočky.Tany ja som z Prievidze a chodím do Martina s manželom do nemocnice na injekcie. Bola som aj sobotu aj dnes. Práve sme sa vrátili. Boli sme aj v Tulipe.Dnes tam bola tanečná súťaž v spoloč.tancoch. Bolo super.Na zeleninový šalát chodím na námestie v Martine do reštaurácie a volá sa "Frito". A Korzo je
u nás v Prievidzi a v Martine asi neni.Neviem o tom.Ktoré myslíš?Cestou sme si natrhali vo Vricku prvosienky na sušenie proti kašľu.Včera som tiež trocha zhrešila bola som na oslave jednému rodinnému známemu na 40-tke.Mal pečené prasa,výborné zemiaky a pórovú omáčku. Neodolala som aj s manželom a trochu sme okoštovali. Nechcelo sa mi dvadsiatim ľuďom vysvetľovať,že držím dietu.Ale mi to nevadí. Tiež sa teším na zajtrajší deň. A vy ostatné ako sa vám darí? Príjemný zvyšok nedele.
Ahojte, ja som mala dnes dva prehresny, no necitim sa nejako previnilo, zajtra mame zeleninovo ovocny den tak sa tesiim velmi
ahojte dievčatá...
tak idem sa vám priznat,že som to po dvoch dnoch vzdala,nie preto že by sa to nedalo vydržat,ale preto, že som si nevedela odopriet tie fajnoty čo sme doma mali...
skúsim si urobit tie očistné dni s jogurtovým mliekom,lebo je dobré zaspávat taká odlahčená,ale 13 dní je pre mna asi vela.
stravujem sa aj nadalej zdravo,dnes som si robila na obed zapekaného pangasa s brokolicou a na ranajky bola len hruška,ale neodolala som perníku a spapala som aj ten
chcem ešte začat niekedy,snád vydržím viac,ale som zo sebou na teraz spokojná, nemožem byt predsa až taká náročná :D:D
budem vás aj nadalej sledovat a držat palce...pekný den
no mi varime gulas zajtra, tak som zvedava, ze ako to zvladnem, ale verim si, tak dufam ze to nedodr.... ahojte, :)
Ahojte dievcata...
Vidim ze sa vam dari :) to ma tesi...dnes mame 6.-ty den. Boze a dnes sme s rodinkou varili gulas...a ja na jogurte :D slintala som neskutocne :)) ale od pond. 2 kilka dole :) uz to nie je to co prve kolo ale s tym som pocitala :)
Tak sa drzkajte dalej a pekny vecer :)
A drzte palce hokejistom :) papa
bojovnicky ako sa drzite? dajte vediet
silvus neviem naco sa vyjadrujes..ako co moze byt viac smiesne ako baba, ktora ma ppp a chce ist na liecenie a dava rady o chudnuti...sa zobud!
gabikaa netes sa zbytocne, dve kila za 4 dni, to je na sto percent len voda...sama to musis vediet ak nie si zaslepena...
viki mala som prestavku 1 den
ahojte, takze dnes 6ty den, citim sa skvele, ani ten hlad uz nie je, proste skvele.
Tany, citala som ze si ju drzala 2x, chcem sa Ta opytat, ci to bolo po sebe alebo si dala daku prestavku? diki