Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
MataBB, nechcela som Ťa demotivovať, usmievam sa z Tvojho príspevku. Spomeň si na mňa o 25 rokov...
nemala si sa napchavat a nepribrala by si 30 kg..o pohybe ani nehovorim...
Dievčatá, diéty sú cesta do pekla. Verte mi. 25 rokov držím rozličné diéty a pribrala som z nich 3O kg. Ak diétu neprijmete ako svoj životný štýl, dostaví sa jojo efekt. Ja radím jesť všetko s mierou, neprejedať sa. Jesť 3x denne, medzi tým ovocie. Variť na vode, preferovať zeleninové jedlá, obmedzovať mastné jedlá a sladkosti vrátane sladkých vod, piť čistú vodu. Vneste si do stravovania systém a nehladujte. Želám Vám veľa šťastia.
silviag
tak super,ja sa tiez tesim na to masko, tieto dva dni boli dost tazke, ale zvladla som, sa aj cudujem kde sa vo mne vzala taka pevna vola :))
tak babenky drzim palce, a pochutnajte si na tvarohu :DDDD
Dobré ránko kočky.
Vikiviki aj ja ešte s tebou aktívne dietujem.Včerajšlí deň som prežila a dnes sa už teším na mäsko.Mňam. Raňajky mám za sebou, miesto jogurtu som mala Akcimel.Ja jogurty nemusím. A ostatné sú nejako ticho ani nepíšu.Tany vôbec nevadí, že si porušila. Ja som tiež minulý týždeň bola na pečenom prasati.Džte sa babenky!!!
ahojte babenky :) tak uz druhy den mam za sebou...a celkom sa mi zatial dari...vazit sa chcem po prvom tyzdni, no uz teraz sa citim trolinku lahsia xixi drzim palceky a pokracujemeee :)
zdravim babenky, vydrzali ste??? ci flakate?? ja sa drzim, ale poviem Vam, velmi sa tesim na ten termix,
kto tu este "aktivne" dietuje??? ...okrem mna....:)))
Ja som dnes zhrešila dala som si na obed špagety :)) nemohla som odolať, inak pokračujem pekne ďalej ako sa partí :)
Bublink to ma mrzí,že máš problémy so štítnou žľazou.Ja aj moja mama máme tiež problémy s ňou. Mama mala ísť už na operáciu ale ja mám známeho čo sa zaoberá touto chorobou a ten mi prehodnotil moje výsledky a poveda,že nemusím ísť vôbec k odborníkovi stačí keď budem poctivo každý deň užívať tekvicový olej s "jódom" a veľa sa fyzicky hýbať aby mi začala pracovať.Keď si dáš do google meno "turianica" to je on a jediný vymyslel tento super olej s viazaním jódu. Preštuduj si jeho stránku. (www.regeneracnecentrum.sk)Ponúka tam aj jeho olej "Fortúna" je dosť drahý ale moja mama ho úžívala pred vyšetrením na operáciu a po 2 mesiacoch užívania tohto oleja,zrazu výsledky mala dobré a operácia sa zrušila. Sama tomu nechcela veriť. Fakt neklamem.Ja ho poznám aj osobne je tu svelý človek.Skús si sa mrknú na jeho stránku.Štítna žľaza prestáva pracovať,keď telu chýba "jód". potrebuje aby sme
Ahojte babeny, tak ja ju nakoniec už nedržím, zistili mi poruchu štítnej žľazy a v nej tkvie dôvod priberania a stravu mám mať pestrú...