13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

vikiviki.

ahojte koceny, jem uz normalne, teda snazim sa 5x denne, vyberam nieco z jedalnicka + pomaly pridavam pecivko....dnes som mala sojove rizoto, na ranajky kasu z ovsenych vlociek s medom a jahodami, ty kks som si tak pochutila na tom sladkom...len rozmyslam ze ci este neskusit 3.kolo, no manzel hundre ze to uz nebude dobre vyzerat, ale myslim ze tie 2 - 3 kilka, co este chcem zhodit by neboli nejak extra vyditelne.

Tany

Inak baby ja som tiez teraz neni hladna, no donbutim sa zjest aspon jablcko alebo niejaku zeleninu aj ked som neni hladna,a telo si uz na to zvysklo ze dostava kazde 3 hodiny, nemusim si to ani stopovat ono si samo vypita kedy chce jest co som velmi rada.

Tany

Sivlia neviem aky princim je v delenej strave no jem to co domacnost da. Dnes som si sice bola kupit maso v obchode lebo som mala nan naskutocnu chut. No rozhodne sa uz nemienim stravovat tak ako kedysi!

Silviag

Laurina22 ja to mám tiež, že mi nechutí ale musíme sa prinútiť. V tom je ten fígeľ aby si pravidelne v malom množstve jedla. Keď boli varené vajíčka ja som ich nevládala zjesť. Varila som si iba jedno a k nemu rajčinu.Máme už scvrknutý žalúdok.Tany to si mala super obed. Dobrý nápad. Ja som včera dojedala pečené kura z nedele,keď deti nezjedli.Tany ty ideš na spôsob delenej diety. Ja som na nej frčala 5 rokov, aj teraz by som chcela ísť na ňu ale ešte musím schudnúť a potom si to budem ňou udržovať. Držte sa baby!!!!

Laurina22

Inak baby,mne uz ani jest nechuti.Ja som vzdy porcie pre dvoch chlapov davala,teraz si dam 5x do ust a proste mi to nechuti...

Luxury

Silviag, ja tiez nechcem byt moc chuda, mne sa to nepaci, ale citim, ze potrebujem odvodnit,ja tiez este pred dietatom, ked som mala 48 kg, tak mi uz vraveli , ze som anorekticka, kosti mi trcali a nebolo to pekne, uznavam, A mam veci, ktore teraz ked zapnem, tak vidim ze mam kilecka navyse, ako pred rokom napr a nepaci sa mi to...ja mam zlu zivotospravu, pretoze dokazem cely den nic nejest, iba pit vodu a kavu a vecer pridem domov a mam navarenu teplu stravu, tak zbodnem dva taniere...:(

Luxury

dakujem za privitanie:) dnes mam treti den, rano som na vahe nemala ziadnu zmenu.
Inak vas obdivujem, ze tak vyvarate, ja som rada, ze nemusim varit a ze zlupnem rovno nakupene :)

Tany

Ahojte zienky ja som si dnes na obed urobila kuracie stehna vykostene... svacla som ich do horcice a worcestrovej omacky a smarila na panvicu mnaaaaaaaaam k tomu zeleninku super ma to zasitilo :) o pol stvrtej si dam asi mliecko a budem spokojna z dnesnym dnom