Dievcata hladaju sa partacky,na chudnutie.uz sme 3 aj so mnou.Podte do toho budeme sa podporovatm a vymienat si recepty a skusenosti.Verim ze sa nam to podari,zato zakladam tuto temu.
90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.
ja dufam, ze ano...inac davas si aj nejake pecivo? ja som si kupila fit kocku..je to taky kusok sypaneho peciva..neskor uz pecivo budem vynechavat..ale teraz by som bola asi este hladna
Simsa toho gulasu sa vobec nebojim,ja nemam rada Hovadzie maso.Som zvedava,ci sa este k nam niekto prida.
ahoj Helus :) tak tie kuracie stehna mame rovnake :) ale ja ich mam varene z polievky :) mnam uz sa tesim..tak prajem pevnu volu aby si odolala gulasu :P a ostatne holky su kde? ci ste to uz vzdali?
Ahoj simsa,tak dnes sme zacali,a verim,ze to dotiahneme az do konca,a zhodime tie zbytocne kilecka.ja som mala pomaranc,a na obed robim kuracie stehna,dusenne so zeleninkou.Inac cele osadenstvo bude doma obedovat madarsky gulas,a domacu knedlu.Vobec mi to nevadi,ze varim na 2x.Prajem peknu nedelu.
tak dobre ranko babeny :) uz som po ranajkach..mala som mandarinku :D inac meriam 180 cm..a rano som mala presne 80,9 kg...takze dufam, ze nam to vyjde a zhodime co najviac :)
Ja som Helus mam 45 rokov som z Ba vaha 70 kil,a vyska 163 cm.
barbra vitam ta medzi nami,vsetky ste tu vitane,zajtra zaciname.ved v jednote je sila.
jasne ze ano :)..cim viac nas bude, tym lepsie..budeme sa podporovat :)
AHOJTE,rada by som sa pridala k Vam ak ma medzi seba vezmete:-)
išla by som do toho s vami !:) potrebujem zhodiť 5 kg a verím že už to dám . konečne!:)