90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

Helus

lifik na veceru mozes zjest 2 kusy torty,alebo 2 zakusky,a púovinne 1 stvorcek cokolady najlepsie 70 percentnej,alebo varovej.ja zakusky nejedavam,tak preto ta musli tycinka,ja sa dost zdravo stravujem,tak preto.Ale mozes si dat aj palacinky napriklad.Moje kolegine ju drzia tak vyzvedam od nich.

Helus

mata zhresenie je na svete,ved ides dalej,maximalne ti to pojde pomalu,alebo sa trochu chudnutie zastavi.Ja sa musim pochvalit,zatial som ani raz nezhresila,sama sa cudujem,ale som rada.Mam rada acidko a priamo milujem jogurty,takze to mam tazsie,ale nepokusa ma to.Tak verim,ze to vydrzim.

martina87

Ahojteee tak ja som vcera prvy krat zhresila, sla som na party a mala som 3 pohare vinka, co nieje zase az tak zle ale potom som si dala 3 vodky a este k tomu s redbullom jaaaaj energeticka bomba! No ale zase do 6.00 rana (noveho casu) som nonstop tancovala :)

Helus

lifik ja mavam bud nejaku horalku,alebo musli tycinku,ale mala som uz aj sladku makovku.zakusky moc nemusim,ale mozes si dat aj cestovinku s makom,alebo orechami.to som zistila z fora o 90 dnovke.ja mam zajtra vitaminy.Krabicka do prace s ovockom uz nachystana.

Helus

Ahoj simsa ja mam dnes cestovinky na obed,a vecera bude 1 Mila s Horucou cokoladou.zajtra ovocie,takze sam zajtra nic nevari.Dcera dala dole 4 kg.ja 2 zatial.Vazim sa v stredu,tak som zvedava.Takze zacni odznova,ked si vobec nedrzala.Prajem peknu nedelu.

simsa

ahojte baby..tak som po tyzdni zasa tu :)..ale nie s moc dobrou spravou :( bola som mimo slovenska a nedodrziavala som dietu vobec..takze zajtra zacinam ako keby odznova..a vam sa ako dari?

Helus

Katarina 08 aj ked si to domrvila,tak ta nezastrelime predsa.ides dalej a to je dolezite.Ja som zvedava na dceru,zajtra sa ide odvazit,zatila citi volne rifle,je zvedava,ale aj ja.idem na zajtrajsi den prebrat zmes na hrstkovu polievku,je tam sosovica,fazula,nejake krupy.To ma tak inspirovalo.Prajem pekny a slnecny vikend,ja mam konecne volny,hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!