Caute vsetci co vas trapi plet, sucitim s Vami lebo som bol na tom rovnako a uz som si ani nemyslel ze sa to niekedy zmeni. Skusal som vsetko, zineryt - iste, nachvilu pomoze a po par tyzdnoch to prestane fungovat, ako i vsetky vodicky co mi za tie roky popredpisovala kozna - vsetci asi viete o com hovorim, tak nemusim ist do detailov. Ked teraz napisem co radikalne zmenilo moj zivot, vacsina asi prestane dalej citat - necudujem sa - ani vo mne produkty herbalife nevzbudzovali pocit dovery, uz len pocut to a staci. Jediny dovod preco som to skusil bol ze pribuzna ich zacala jest a predavat, a ako je v tejto spolocnosti dobrym zvykom – dovtedy mi s tym liezla na nervy kym som nerezignoval. Osobne na tom najemnej musim prave to hlupe americke vymyvanie mozgov a cely pyramidovy system, myslim ze tym uplne zabijaju fakt, ze tie produkty FUNGUJU! Ako? Ide o komplexnu sadu vyzivovych doplnkov + kozmetiky, bez iluzii – nieje to zrovna lacna zalezitost, avsak mne to vyriesilo hned niekolko zdravotnych problemov, a co ma najviac dostalo – mam plet aku som mal naposledy v 11tich rokoch. Kto neveri, poslem Vam svoje fotky – kludne mi napiste na radomier@azet.sk – vazne sa tym nezivim ani to nechcem nikomu vnucovat, ale je to skvela vec!