Mam veľky problem s akne

betta

caute,
vyskusala som tetracyklinove antibiotika, pomohlo. tiez pomaha mydlo protex, cistenie tvare dezinfekcnym peroxidom, a hlavne- nevytlacat, nedotykat sa tvare, nechat tvar volne ususit- nepouzivat uterak na tvar. vhodne je doplnit vyzivu o zinok, vit. E( dlhodobo- min pol roka).

rado rado

Caute vsetci co vas trapi plet, sucitim s Vami lebo som bol na tom rovnako a uz som si ani nemyslel ze sa to niekedy zmeni. Skusal som vsetko, zineryt - iste, nachvilu pomoze a po par tyzdnoch to prestane fungovat, ako i vsetky vodicky co mi za tie roky popredpisovala kozna - vsetci asi viete o com hovorim, tak nemusim ist do detailov. Ked teraz napisem co radikalne zmenilo moj zivot, vacsina asi prestane dalej citat - necudujem sa - ani vo mne produkty herbalife nevzbudzovali pocit dovery, uz len pocut to a staci. Jediny dovod preco som to skusil bol ze pribuzna ich zacala jest a predavat, a ako je v tejto spolocnosti dobrym zvykom – dovtedy mi s tym liezla na nervy kym som nerezignoval. Osobne na tom najemnej musim prave to hlupe americke vymyvanie mozgov a cely pyramidovy system, myslim ze tym uplne zabijaju fakt, ze tie produkty FUNGUJU! Ako? Ide o komplexnu sadu vyzivovych doplnkov + kozmetiky, bez iluzii – nieje to zrovna lacna zalezitost, avsak mne to vyriesilo hned niekolko zdravotnych problemov, a co ma najviac dostalo – mam plet aku som mal naposledy v 11tich rokoch. Kto neveri, poslem Vam svoje fotky – kludne mi napiste na radomier@azet.sk – vazne sa tym nezivim ani to nechcem nikomu vnucovat, ale je to skvela vec!

RNG

Pau D Arco je lyko zo stromu rastuceho v Andach. Ma mierne antimikrobialne vlastnosti a pomerne silne protirakovinne. Kedze aktivne latky su slaborozpustne, treba ha pomaly varit 20 minut.
V andach rastie hromada uzitocnych rastlin, spomeniem len graviolu, chancu piedru, maca,guaranu, ktore sa postupne dostavaju aj na Slovensky trh

zuzana z kosic

ja som vyliecila mojmu synovi akne s cajom, ktory sa vola Taheebo, alebo Paw D'Arco, alebo Lapacho, tento caj ma tri rozne ludove nazvy a je tiez odporucany na akne. Staci vypit jednu salku na noc, ma dost sedativne ucinky a samozrejme vynechat zo stravy vsetky mliecne vyrobky. Po mesiaci pitia caju sa mu plet uplne vycistila, mal ich aj po celom tele. Predtym som s nim bola u koznej, ktora ho chcela napchavat antibiotikami alebo vitaminom A, s cim somnesuhlasila, radsej som patrala po alternativnej medicine a objavila som tento juhoamericky caj, ktory mu tie hrozne cervene pupence vyliecil dozivotne.

lucy79

ahoj jajo,aj ja som mala problem s vyrazkami dost dlho.(aj teraz mam obcas,no je to podstatny rozdiel ako na zaciatku).Nevedela som z coho sa mi ustavicne tvoria,pouzivala som vela masti,roztokov,dokonca aj specialnu antikoncepciu na plet.Nakoniec ma doktor poslal na gastro vysetrenie,kde Ti strcia kameru do zaludka,aby odobrali vzorku.Nie je to prijemne vysetrenie,ale mne pomohlo.Zistili,ze mam bacil-helykobakter.Predpisali mi nejake antibiotika-na sedem dni liecbu a pomohlo to.No na akne tak lahko nezabudnem,ostali mi male jazvicky po tvari,ktore neznasam a mam z toho komplexy.Nenavidim akne!

00dominka00

chod ku koznej ja som nasla super doktorku ktorej som najprv neverila ale potom lieky zacali zaberat,teraz(asi po necelich dvoch mesiacoch) mam skoro cistu plet

jajina

ja som sa nemohla akne zbavit dost dlho a nasla som velmi dobreho kozneho odbornika v Bojniciach,kt. mi predpisal zarobenu vodicku tmavej farby,boli tam aj kamilky a ostatne bylinky.Nikto mi nechcel predpisat nieco,co obsahuje kamilky,lebo posobia alergicky,ale to jedine mi pomohlo.A to som mala uz vselico (zineryt,aknemicin,Eryfluid...)Pa-pa

moje

Dakujem za rady, lebo tato choroba to je strasna pliaga nie a nie sa jej zbavit, vyskusam teda vynechat na tyzden mliecne vyrobky, uvidime co to spravi.