Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

alik

ahojte baby.. tiez mam akne a vyskusala som uz asi vsetko...normaderm neodporucam, zbytocne vyhodene peniaze, yadine pouzivam...no nic moc.. ale mam to len stvrty mesiac.. najlepsi vysledok zaznamenavam teraz, ked som prestala pouzivat vsetky somariny ako masticky, ktore strasne vysusuju a robili sa mi ekzemy, aj z tea tree oleja, treba to s nim opatrne, hlavne s vyssim vytazkom... pouzivam len decke mydlo a denny krem, peeling na vecer a vysledok je lepsi ako to bolo predtym...a hlavne, vykaslite sa na to, psychika robi vela! no a kto by uvazoval nad HERBALINE, tak ani neskusajte, je to oblbovak...kamosky maju skusenosti:-)

markketa

ahoj lubka.neviem kolko mas rokov,ale skus ten normaderm od vichy,je fakt dobrý.ak mas svoj vek možes skusit aj antikoncepciu diane35,alebo yadine,obe su vyborne na plet.su ale dost finančne naročne.ešte ti možem poradit kozmetičku a laisrom,pomaha to aj na egzémi atd.....skus.ta liečba lejsrom stoji cca200sk,a chodi sa 2krat za tyžden,potom stači raz,až problemi uplne zmiznu.vyskušaj ak maš možnost.

luba

Mám problémy s čiernymi uhrami a vyrážkami v okolí nosa a navyše mám na tvári ekzém. Používala som rôzne prípravky,ktoré neobsahovali alkohol.Vôbec mi to nepomohlo.Pokial poznáte prípravky, alebo bylinkové obklady, ktoré liečia akné a vyrážky a zároveň nevysušujú ekzém tak napíšte.Ďakujem

Lana

zdravim vsetkych tu pritomnych, aj ja mam problem s akne, sice len mierny, ale mam....nevedela som najst vhodnu kozmetiku, ale odkedy som si na nete nasla ajurvedsku kozmetiku HERBLINE, moje problemi ustupili uplne.....roky som tapala a teraz mam uplne citstu plet...najdete si tam vhodnu kozmetiku podla typu pleti, vyborne su aj sampony, gel ALOE a vlasovy olej...vrelo odporucam....a samozrejme je dolezita zivotosprava....pa

mishell

vrelo vám odporúčam vichy normaderm, je to trochu drahé ale pomáha liečiť akné a nedokonalosti a predchádza vzniku nových nedokonalostí. ja mám problémy s akné už vyše 10 rokov a vyskúšala som už skoro všetko a pomohlo to iba na chvíľu ale teraz používam čistiaci gél AB s tea tree oil, pleťovú vodu AB tea tree oil a krém Normaderm od vichy a pleť sa mi zlepšila, kúpila som si dokonca aj make up od vichy NORMATEINT ten má rovnaké liečivé zložky ako krém normaderm a hlavne nevysušuje. fakt to skúste

pyrana

Na akne nie je dobra ziadna strava,ktora drazdi a vyvolava alergie,cize cokolada,paradajky,jahody a pod.Hlavne jedz vela ovocia a zeleniny,najma surovej alebo parenej.

71gloria

ten olivový olej je dobrá rada,treba doňho pridať ešte levandulovú silicu/čiže zmiešať 250ml olivového oleja a 10 kvapiek levandulovej silice/, dobré je piť mrkvovú šťavu,aj užívať PANGAMIN - TO Sú PIVOVARSKé KVASNICE

moniqa

no neviem ci to tu uz niekto spomenul, ale vacsine ktori maju akne chyba zinok, ako aj mne. zinok sa v lekarni predava bez predpisu a staci ak si das jeden za den a pockas kym to doberies, sak uvidis ako to zaberie, mne to zabralo najlepsie, takze odporucam ZINOK

jaeny

hladaj príčinu v stavovaní,obmedz kakao,čokoládu,alkohol,miesto toho si daj ovsenné vločky a hodne ovocia a zeleniny a uvidíš vysledok,potom sa ozvi,čau