Mam veľky problem s akne

RNG

davides, s tym vitaminom B to mas trochu mylne. V kozi sa vytvara vitamin D
Vitaminy B su z jedla alebo z probiotik v crevach.
Prave medzi nimi su take, ktore priaznivo vplyvaju na kozu, hlavne biotin a pantotenicka kyselina.
A tie ma zmysel brat ako doplnok stravy na nervy, kozu, nechty, vlasy, zily(homocystein) a ine v tele.

dawides

v ziadnom pripade si nekupujte ani neuzivajte vitaminy typu B,telo si tento spominany vitamin B tvori samo,napr.zo slnecnej energie..atd...,zamerajte sa najma na vitamin A,zinok,selen,vitamin C,to su vitaminy ktore vas z akne dostanu...nepite sladke malonovky,ani kofolu a ine,ziadne mliecne vyrobky,ako mlieko,atd,cokoladu sem tam niekedy mozete ale neprehanat...vela stastia

moncika

pricinou akne su bud hormony-moj pripad, strava a zivotny styl. odporucam primrose oil na hormonalnu rovnovahu, co najzdravsie sa stravovat, starat sa poctivo o plet-cistenie,hydratacia... no a byt trpezlivy. ja som mala akne od 12tich do 22 a konecne mi zmizlo. a nijake hak nepomaha, mozno zo zaciatku, ale podla mna viac skodi.

RNG

Vacsina hak obsahuje synteticke hormony podobne progesteronu.
Ale predsa preco treba synteticky gestagen, ked existuje prirodny progesteron a diosgenin, z ktoreho si telo vie vyrobit progesteron?
Nikoho nenapadli skusit na acne progesteronovy krem alebo brat mexicky divoky yam? Prirodne materialy bez skodlivych bocnych ucinkov!

andy

vsetci, ktori pisu ako treba zmenit stravu - je to blbost.
ja som kvoli tomu mala rok dietu, ano, kazde rano len ovsene vlocky, a prd to pomohlo, to su hormony, to stravou neovplyvnite.
jedine co na to zaberalo bola hnusna hormonalna antikoncepcia, ktoru si uz nevezmem.
treba chodit kozmeticke, kupit produkty, ktore zistite ze zaberaju /mne Vichy a Normaderm akurat akoby podporuje tvorbu akné... takže bohužiaľ..zatiaľ som nenašla nič zázračné, mala som Biodermu, La roche possay, Manhattan, Vichy, Zineryt- jediny na chvilu zabral, Skinoren mi skoro vypalil tvar.. NIC nezabera..
treba sa len o plet starat a vyrast z toho..

jejke

Problemy s akne suvisia s prijimanim stravy, teda mastne, sladke, vyprazane...
Faktor dedicnosti ma tiez na tom podiel ale vela krat staci len zmenit prostredie,
odisla som do cudziny, jedalny listok bol: rano- cerealie s mliekom , desiata -ovocie, obed- sendvic so sunkou a hlavkovym salatom, redkovka
na olovrant jogurt
a vecera- varene, alebo grilovane chude maso,alebo ryba, zemiaky alebo ryza,
sem-tam fish and chips alebo pizza, alebo cina ale k tomu vzdy plno cerstvej zeleniny
a schudla som tak ako som vzdy chcela, asi 5 kil za dva tyzdne, 3 za dalsie dva, potom som si drzala vahu +/- kilo
tam a spat, vychudnuta som rozhodne nebola
a plet sa mi neuveritelne zlepsila.
Primorsky vzduch, vela mineralok a malo
nedelnych reznov a kolacov, to je moj recept:-)

anisa

jajo a Tebe by som poradila, skus obycajnu stavu z citrona, ja si vytlacim na vatovy tamponik priamo z citrona a hned potriem a tak 2x denne: rano a vecer a skutocne to pomaha, nemozem potvrdit, ze som uplne z toho von,aka -taka vyrazka stale vykukne, ale je to o 90per. lepsie, ako bolo a pocula som uz aj o sirovom mydle, ze je fajn, tak, len sa nevzdavaj a neboj, myslim, ze da sa z toho dostat :-) vela stastia!

anisa

Ahojte, chcem zareagovat na prispevok od rado rado, vyrobky znacky HERBALIFE su ZAKAZANE zdravotnictvom v celej AMERIKE a to uz jest co povedat, ked to zakazu v celom svetadieli a mozem potvrdit, ze vyrobky znacky Herbalife prebudzaju - aktivuju rakovinove bunky v nasom tele!!! Moj blizky par mesiacov po uziti Herbalife dostal zhubny nador, moja teta takisto a poznam dalsich ludi. Je to samozrejme na svedomi kazdeho cloveka, ako nalozi so svojim telom, tak poriadne zvazte, ci chcete mat nieco spolocne s vyrobkami od tej firmy. Vyliecenie mimo pomoci od tejto znacky prajem vsetkym! :-)

evi

awojte ja už mám 4rok s akné problémy a teraz som to začala riešiť inak... nešla som ku kožnej ale ku kosmetičke, ktorá mi raz do mesiaca urobí hlbkové čistenie a už po prvom som mala viditeľné zmeny k lepšiemu inak si len každé ráno po škole a večer čistím tvár prípravkami na normálnu pleť to mi tiež odporučila kosmetička, že vraj si mám kupovať také výrobky akú chcem mať pleť a mne to všetko výborne pomáha ... tak vám držím palčeky všetkým aby sa aj vám podarilo zbaviť akné