Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

jefitto

Akupunktúra nemôže nič. Ty si isto dajaký fanatik (odpusť, ak sa mýlim). Ako môže ihla vpichnutá do tela zničiť baktérie v tráviacom trakte? IMPOSSIBLE. Jedine vec, ktorá ničí baktérie môže liečiť. Akupunktúra môže vyliečiť možno bolesť chrbta, alebo svalvicu, ale určite nie chorobu spôsobenú bakteriami

mjanik

jefitto-prečo si myslíš,že by mal cesnak pomocť,keby to tak bolo,tak už by bola väčšina ľudí vyliečená,zapamätaj si akupunktúra to môže vyliečiť!

jefitto

mjanik:

Akupunktúra toho veľa neprelieči. Okrem toho, nie je to spôsobené len trávením. Ja denne konzumujem dva strúčiky cesnaku (nebojte sa , nemám problém so ženami :D) na podporu trávenia. Ale nepomáha to

niekto

myska ja si stym umyvam skoro cele telo kazdy den a s kozou nic nemam
inak nie je na hlave nahodou citlivejsia koza ???

mjanik

pretože akne sú vnútornou záležitosťou-masti a vodičky vám nepomôžu,musíte si dať do poriadku trávenie,aby sa jedy vylučovali z tela von tadiaľ,kadiaľ majú ísť a nie pokožkou.Akupunktúra vám prelieči nie len trávenie,ale tým aj celé telo

myska

preboha ze dixi..ludia nerobte to ved vam to tak vysusi plet ze to uz nedate dokopy.co je raz urcene na vlasy, neni urcene na plet!

poliewoocka

Domaci, mnou odskusany recept proti upchatym porom s tendenciou zapalovat sa.
Najprv tvar ocistit jemnym mydlom, zmyt, nechat vlhku pokozku a urobit peeling kavovou usadeninou. Kruzivymi pohybmi masirovat tvar, hlavne T-zonu. Potom oplachnut teplou vodou, nechat vlhku tvar a naniest med-roztriet ako krem. Nechat posobit co najdlhsie-aspon 30 min, hodinu, ale aj dlhsie.
Vysledok: jemna, hladka, svieza, cista, pruzna plet:)

lauraaaaa

hammamelis: mala som na mysli nejake vitaminy,ale neviem co konkretne by mohlo pomoct. ty mas ake osvedcene produkty? mozes napisat? diky.