Mam veľky problem s akne

RNG

esteraz pripominam, acne sau zo zapchatych mazovych kanalikov stvrdnutymi tukmi a nasledujucou nakazou(hnitin) materialu nazbieraneho v hrcke pod kozou.
DHT(dehydrotestosteron) ktory zvysuje vylucovanie mazy sa da znizit zinkom a vytazkom zo zihlavy(zvonka a hlavne zvnutra)
Infekcie a zapaly sa daju potlacit sirokospektralnymi antimikrobialnymi(GSE, oreganovy olej, koloidna strieborna voda, peroxidy...)
A hlavny dovod acni, tvrdnuce tuky, treba vylucit zo stravy, lebo nam skodia vseobecne v tele.
Tvrdnuce tuky su hlavne chemicky a tepelne spracovane rastlinne oleje(stabilizacia, hydrogenacia, rafinacia)
Rastlinne oleje ktore su pre nas dobre su LEN ZA STUDENA VYTLACENE A CHEMICKY NESPRACOVANE"
"Studene" je termin nepresny, lebo olej(nenasytene mastne kyseliny v nom) sa zacina menit az nad bodom varu vody, ale prisne biologicky panenske oleje obsahuju aj ine latky, ktore sa mozu aj zahrietim cez 50 stupnov celzia znicit, hoci ich obsahuju len malicko.

withoutnickanem

Preboha, prečo odporúčate len kvôli akne babám HAK?? Dobabrať si kvôli vyrážkam pečeň podľa mňa vôbec nestojí za to!

lilijen

na kozne problemy by ste mali skusit BIOPTRON!! Polarizovane svetlo robi zazraky pri koznych chorobach.. Skuste si precitat www.bioptron.senea.sk tam najdete vsetko o liecbe svetlom..

monika9

ja som si kupila tvz.horske slnko,celkom pekne mi to acne vysusi aj ked ja mam uz len zopar vyrazok,dievcatam odporucam antikoncepcne tabletky,plet sa po nich vyrazne zlepsi

monika9

rng a ako je mozne ze filipincanky ktore zacnu priam zrat americku stravu sa im plet nevyhadze?? ci to posobi len na japoncov?? Acne je hormonalna porucha a moze byt vyvolane aj stresom

skuste este toto

ja som donedavna mal tiez nejake problemy s akne...a tiez som si nevedel rady...dokym som si nekupil pityol a este jeden krem.Ten pityol je hotov zazrak,staci potret vyrazky kazdy vecer a nechat tak...rano su o minimalne polovicu mensie...a ten krem co som spominal co si davam este tak to len rano a vola sa men expert turbobooster(pre muzov)obsahuje dost vitaminu c a actve defense system,takze ten tiez pomaha...

ewka

niekto : a to kedy si mam tu vodu dixi na tvaer rano alebo vecer alebo mozem aj cez den ?? lebo chodim ku koznej a vecer si natieram duac gel a rano skinoren a vobec nepomaha ten duac pouzivam zatial len par dni ale ziadny vysledok a pred tym som este mala aknemicin ale to bolo tiez o nicom tak ja to uz kaslem skusim tu dixi aj kebyze mi ma zhoret plet stoho :((