Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

pre lotku

a este by som dodal:este jedna vec co naozaj pomaha je garnier pure cistiace tampony,su naozaj dobre-obsahuju dost denaturovaneho alcoholu a maju dost silny ucinok...stoja okolo 140,cena znie vysoko-za obycajne tampony cistiace,ale naozaj je primerana ku kvalite vyrobku.

pre lotku

no na baleni je napisane novinka ale uz je to dlhsie v predaji.inak xcem len napisat ze som skusal aj ine vyrobky od tejto kozmetiky-pure,essentials ale nic,vobec nic mi znej nepomohlo az na tento 3in1,a stoji okolo 150sk cize neni ani drahy.A este predtym som pouzival aj biodermu..hm...este ju aj mam a pravdepodobne skonci v kosi.....vobec mi nepomohla...

ahoj lotka

lotka,ja som mal presne ten isty problem som mal velke hnisave vyrazky na brade a este aj po bokoch.....zacal som pouzivat garnier pure 3in1 a uz nemam skoro nic...ked sa mi aj nieco sem tam vytvori je to len malicke...a hned to zmizne :-))

lotka

a ozaj moj navacsi problem su hnivase vyrazky na brade, take tvrde napuchnute, tazko sa da aj nieco vytlacit odtial, skor ost bolia...a sem tam sa mi robia aj na cele

lotka

RNG prosim Ta napis mi co si mam objednat celkovo na liecbu mojho akne...ako to uzivat ako to liecit(liecebny proces), na moj mail prosim: leinna@atlas.sk, s HAK koncim, nebudem sa nimi cpat...radsej dlshie pockam a efekt bude stat dufam zato

lotka

prosim Vas len nezacinajte z HAK...ja koza som si nevedela rady,ale radsej nech to dlhsie trva ako mat migreny, bolesti noh a zil...u kazdeho individualne, ale myslim ze radsej treba ist nato inou cestou ako hormonami, ja teraz uzivam Jeanine, ale hned pada von,po dobrati balenia

lizanka

monika: a ty si co mala z biologie? preco by asi mali robit pri HAK pecenove testy? no asi kvoli peceni! moja mama ju brala niekolko mesiacov kvoli cyste a vravela, ze uz nikdy viac, lebo vdaka tomu mala hrozne rozhadzane nervy a ohromnu chut hadat sa.

monika9

hak a pecen?? a co vsetko popijes a zjes to jej myslis ze neskodi?? hak peceni neskodi,kde zijes v minulom storoci?? upravuje menstruaciu a podobne

nepoviem

withoutnickanem - ty asi nevies co je akne...asi si to nezazila ze mas celu tvar posiatu hrbolcami a ciernymi bodkami, celu tvar cervenu - zapalenu a tmavsiu ako krk, vyrazky a upchate pory po celom chrbte a na pleciach - ramenach.... no asi "iba" tolko