Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

chocolatqaa

diky za radu, ale alkohol na tvar nemozem... ocko mal tiez v puberte akne, sice jemnejsie ako ja, a tiez mu pomohol nejaky alkoholovy bylinny extrakt, ale ja sa od alkoholu uplne vyhadzem, nieco hrozne

niekto

poznas vodu na vlasi dixi ?
taka mala zelena flasticka (ta ktora ma prhlavovy extrakt )
ta mi uplne zmenila tvar
obsahuje to dost alkoholu cize to cisti a dezinfikuje.
umy si stym kazdy den tvar
ja som rozdiel citil hned (male cierne bodky na nose skoro zmizli po prvom pouziti ) ak sa ti akne neprestane tvorit tak sa prestane tolko zapalovat takze ta to nebude tak vela boliet
pozor stipe v ociach ;-)
teda ak nemas alergiu na prhlavu

chocolatqaa

este tak pridam aby ste mi zbytocne neradili veci, co som uz skusala:
1. vsetky masticky - lekarka si vedie zoznam a uz nie je nic dalsie co by mi mohla predpisat
2. vybrala som za sebou 3 antibiotika
3. beriem hak chloe
4. umyvam a osetrujem plet
5. kozmeticka a hlbkove cistenie - tiez nepomohlo
6. mam pravidelny sex
7. nastastie som zdedila neporazitelne sebavedomie takze na verejnosti vystupuem uplne normalne, ale inac mi to hrozne vadi
8. stravujem sa zdravo, jem pravidelne, mamka vari z kvalitnych surovin, ziadne polotovary, vacsinu surovin mame z dediny zo zahradky, pijem denne 2,5 - 3 litre neperlivej mineralky a ziadne sladene napoje, denne jem ovocie a zeleninu, nejem vyprazene, mastne jedla atd, rastlinne tuky tiez minimalne, mliecne vyrobky tiez nejem vo velkej miere...
9. zmena prostredia tiez nepomoze - uz som byvala na styroch miestach odkedy mam akne, ci na dedine obrastenej lesmi alebo v meste

chocolatqaa

mam dost tazke akne tri roky, alergologicka mi zistila, ze som jemne alergicka na milion veci, takze sa konkretne nemozes ziadna moja alergia liecit, po jednom by tie alergie nerobili problem, ale ked sa to nakopi tak mam ekzemy atd. chcem skusit take stravovanie ako tu odporucate, len ked tu citam co vsetko by som nemala jest, uz neviem co vobec budem jest! ked nemozem: sladke, koreniste, stiplave, vela masa, paradajky, mliecne vyrobky, rastlinne tuky - to mam jest len chlieb s uhorkou cely den? lebo to jedine mi ostala, vsetko ine "vraj" sposobuje akne

alilien

ako sa da zbavit takych malych telovych / bielych vyrazok? neviem ci ssu to neco ak opoticky abo co to je ..ale mam toho vela v okoli ust a nosa a nevim ako sa toho zbavit.pls.poradte niekto

katqa:)

Ahojtee.Mam 15 aa uz dolhoo vyraazky:((...noo vobec neodporuucam tee rozne vyrobky z reklaam a podobnee..pretozee prawee to som vyskusala...najprv mi to pomahalo..ale o taky tyzden azse nowee vyrazky...cizee to vobec nie...momentaalne je to uz lepsie rpetozee tiee somariny z reklam uz nepouzivaam...pouziivam antibakterialne mydlo ktore sa v lekarni daa normalne kupit..aa potom take vodicku on lekarky..alee teraz mi dosla..aa lekarka ma dovolenku:Dtaak som skusila olivovy olej..uz asi 3 den sii ho davam na tvar uvidim ako to bude..zatial nic moc:((ake mate s tymto skusenosti?aa este aj zinok pouzivaam..tak uvidim.

PharmRamon

Prepáčte ale musím sa znovu opakovať, čo má akože tráviaci trakt spoločné z akné? Je všeobecne známe že ide o problém HORMONÁLNY nie o tráviaci, mechanizmus vzniku akné sa mi nechce znovu rozpisovať, kto má záujem nech si pozrie staršie príspevky.
Čo sa týka akupunktúry a akné - absolútne žiadny účinok, akupunktúrou sa liečia bolesti a a taktiež chronická bolesť dráždením parasympaticu...

hammamelis

laura,myslim detoxikaciu organizmu z aloe a iné osvedcené produkty tiež z aloe.Vylieci sa tým aj ťažší stav akné.Len u niekoho to dlhsie trva,ale výsledok je zarucený.Viac možem poradiť cez mail.