Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

básnik

Keď sa Vám hormóny búria,
vyrážky na tvári sa zdúria.
Nepomôže nič na tie potvorky,
len návšteva u kožnej doktorky.
-
Ale ani s ňou to nepôjde zrýchla,
ani keby Vám hneď injekciu pichla.
Bude trvať aj pár mesiacov boja,
kým zbadáte, že sa ako tak hoja.
-
Niekto má pleť čistú a zdravú,
aj keď má veľmi osožnú stravu.
Iný papá zdravo, žiadne zápražky,
predsa má na tvári uhry a vyrážky.
-
Dúfam, že tú vojnu s akné vyhráte,
a v zrkadle zrazu krásnu pleť zbadáte.

jerry123

caute mam tiez problemy s akne ale doktorka mi predpísala zineryt a myslim ze o takych 70% lepsie vazne som spokojny s tym je to antibiotikum a skutocne zabera to nie ako vsetliake tzv. zázracné masticky tak vela stastia

charlota

RNG da sa aj ten with hazel objednat v tvojom obchode? na to som zabudla
a pardon cisla v obchodch fubguju, to len moja hlava makova zabudla pred pridat nulu

RNG

progesteronovy krem nepomoze na acne, ale zinok, vitaminy B skupiny ako panthenol a biotin(B-7)definitivne pomahaju. Tiez vytazok zo zihlavy, alebo aspon caj z listov a korenov pomaha znizovat premenu testosteronu na DiHydroTestosteron, ktory drazdi mazove zlazy k vylucovaniu viac mazu a ked sa mazove kanaliky zapchaju tvrdymi tukmi alebo skodlivou kozmetikou(vosky, skroby)vytvoria sa podkozne hrcky, ktore casto zahnisaju=acne vulgaris.
Hnisanie je obvykle z nakazy z vonku, kde antimikrobialne prostriedky pomozu proti hnisaniu(zinok, peroxid,salicylicka kyselina, rozne rastlinne vytazky, vcitane witch hazel=hamamelis virginiana,a hlavne silne antimikrobialne, ako koloidne striebro ,GSE,a ine, pripadne aj mierne antimikrobialny a zapchate pory otvarajuci kokosovy olej.)

jefitto

Dnes som prišiel na niečo. Budete ma za to kameňovať, ale mne to pomohlo: Ráno som zistil, že mám slabé vyrážky. Tak som odvtedy každú hodinu použil ALPU!!! A pomohlo to . Teraz je poobede a vyražky sa vôbec nezväčšili. A večer ešte použijem zmes droždia s mliekom. Ževraj to pomáha

olinka,

ja som celý živor trpela na akne. skusila som všetko možne a nič nepomohlo. A zrazu v 29 rokoch mi zmizlo. mala som peknú pleť. ale vydržalo mi to 2 roky. teraz mám tvár čistu, len už 4 mesiace sa mi tvoria vyrážky na spánkoch a na čele pri vlasoch. Nikde inde na tvári len tam.
Neviete, čím to môže byť???? dakujem

smejo

cawte...ja mam akne od 12 rokov...a za ten cas vam mozem povedat, ze co najlepsie zabera...kazde rano a vecer si treba umyt tvar antibakterialnym mydlom(dostat ho v lekarni, cca za 30-sk)..potom si docistim tvar pletovou vodou ACNELOT a potom si dam na tvar obklady z harmanceka...a nezabudnite vypit kazde rano pred ranajkami pohar vody...fakt to pomaha...prajem uspesnu liecbu!!!

monika9

babulka ak ti pomaha slnko tak skus horske slnko alebo bio lampu ta je priamo urcena proti acne,ja som garnier uzivala aj ho uzivam hlavne tie odlicovacie tampony,nejaku znemu nevidim to skor ak sa mi vyhodi nejaka ta vyrazka mi pomaha konopny krem,dostat ho v lekarni

monika9

lizanka uz len podla tvojej prezyvky usudzujem ze si este velmi mlada a o hak nevies nic....o moje znamky sa bat nemusis ucila som sa velmi dobre.....existuje vela druhuv hak,preto je na recept a nie len tak volne predajna,preto sa robia rozne testy,samozrejme musis mat dobreho gynekologa......tvojej mame asi ten druh nevyhovoval,niektorí ludia totizto nemozu hak uzivat vobec a o tom si pocula??.....a ten alko co sa popije na diskach a oslavach peceni neskodi??