Vyspal sa so mnou a odhodil ma

Príspevok v téme: Vyspal sa so mnou a odhodil ma
ErickaL

Caute vsetci.

Pred par mesiacmi som spoznala jedneho cloveka,s ktorym som bola v neustalom kontakte,ktoremu som dlho odolavala az ma nakoniec zlomil a stravili sme spolocnu noc.Potom sme sa stretli este raz,opat sme boli spolu.Odvtedy sme sice spolu v kontakte,ale ja mam pocit,ze ma uplne ignoruje.

Viem,bola som blba,malo ma napadnut ze 30 rocny zadany chlap bude chciet len jedno,len nechapem,na co sa so mnou este kontaktuje,ked mu uz o nic ocividne nejde.Vie sam,ze ma tym trapi,ze sa trapim ja lebo som sa do neho ja blba zamilovala.A nakolko mi stale zdoraznoval aka mam byt uprimna,tak som mu to este aj povedala.

Pritom nemam nudzu o chlapov,neviem,kam som dala vsetok rozum,trapi ma to,pripadam si ako taka chuderka,ako taka hracka s ktorou sa chvilu pohral...

Mam 28.

bibi123

Laurina22-podla Tvojich nazorov aj v inych temach s neverou, Ty budes este nejake mladunke teliatko... ked sa zamilujes do ferrari, tak si ho pojdes ukradnut??? takto zivot nefunguje...

ta3

som zasadne proti nevere, ale nikoho za nu neodsudzujem, je to kazdeho osobna vec, ale ked sa niektora pomiluje so zenatym, mala by byt pripravena aj na nasledky, na to, ze sa nic nestane, ze dotycny len tak lahko neopusti manzelku, deti
Bibi, nic si z toho nerob, suhlasim s Tebou, vies, je vela muzov a zien co nemaju radi sebavedome zeny, poznam to velmi dobre z vlastnej skusenosti

Aja02

mdmoon: Áno, zatiaľ ma žiaden neopustil a to, čo bude o 10 či 20 rokov neriešim. Čo príde bude, čo sa má stať, stane sa.

nathália08

také veci sa stávaju,
dvihni hlavu hore,vykašli sa na to,a choď ďalej.
Je ešte tolko slušných a normálnych mužov na svete.
Hľadaj,....nájdeš.

Uhlie

Ericka,

nemyslim si to, Mas to tam napisane. V svojom texte si priznala, ze si hlupa. Tak ti to budem ja aj ostatni zbytocne vysvetlovat, lebo to aj tak nepochopis.

Aja02

Je veľmi zaujímavé, že ľudia, čo odsudzujú neveru sú podľa druhých hneď moralisti. Ona vedela, že je zadaný, tak čo teraz vyplakáva? Vedela do čoho ide. Ja tiež odsudzujem neveru. Teraz som akože moralistická chuderka, ktorú podviedol muž? Dosť zvláštne zmýšľanie.
Pre bibi: Ani sa nesnaž. Veď nevera je úplne normálna vec a milenky sú úbohé chudiatka, ktoré vlastne za nič nemôžu. My dve sme len moralistky, ktoré sú zatrpknuté, pretože och opustili muži. :-D PS: Žiaden muž ma neopustil.

bibi123

mdmoon-mam o 10rokov starsieho partnera, takze mal predomnou kopec vztahov, sme spolu 9 rokov, som jedina zena, ktoru si nastahoval, zasnubil, 1000000x povedal, ze lepsia zena ako ja neexistuje a ze je so mnou stastny, takze to nie su len moje myslienky a moj sebaklam... Okrem toho zijeme spolu, pracujeme spolu, chodime spolu na anglictinu, cvicit, na nakupy, so psom, sme spolu 24hodin denne, takze keby mal milenku, musela by sa schovavat na zachode, lebo len tam za nim nechodim:O))) mdmoon-zijem tak, aby som neublizovala druhym a co je na tom zle? Mam skveleho priatela, najlepsich rodicov, akych som mohla len mat, milujuceho psa, dobrych priatelov, robim co ma bavi, zijem si nadpriemerne a vraj som aj krasna:O), takze nemam preco byt zakomplexovana, to vsetko, co mam(je toho strasne vela, ze sa tiez bojim, aby sa niekde nieco nepo..) beriem ako odmenu za to, ze nikdy nerobim nic na niekoho ukor.. nepotrebujem sa(ani moj vztah) pred niekym obhajovat... chcem robit svet lepsim, dodrziavam prirodzene hodnoty, ako je laska, rodina a za to mam byt na tomto fore ukamenovana???
macka26-vid moj prispevok vyssie,nikdy nehovor nikdy, ale myslim si, ze mam racionalne zmyslajuceho partnera a ten si vie dobre prepocitat nasledky
Laurina22-dakujem za Tvoju starost, neboj sa, davam si pozor:O)))