Vyspal sa so mnou a odhodil ma

Príspevok v téme: Vyspal sa so mnou a odhodil ma
ErickaL

Caute vsetci.

Pred par mesiacmi som spoznala jedneho cloveka,s ktorym som bola v neustalom kontakte,ktoremu som dlho odolavala az ma nakoniec zlomil a stravili sme spolocnu noc.Potom sme sa stretli este raz,opat sme boli spolu.Odvtedy sme sice spolu v kontakte,ale ja mam pocit,ze ma uplne ignoruje.

Viem,bola som blba,malo ma napadnut ze 30 rocny zadany chlap bude chciet len jedno,len nechapem,na co sa so mnou este kontaktuje,ked mu uz o nic ocividne nejde.Vie sam,ze ma tym trapi,ze sa trapim ja lebo som sa do neho ja blba zamilovala.A nakolko mi stale zdoraznoval aka mam byt uprimna,tak som mu to este aj povedala.

Pritom nemam nudzu o chlapov,neviem,kam som dala vsetok rozum,trapi ma to,pripadam si ako taka chuderka,ako taka hracka s ktorou sa chvilu pohral...

Mam 28.

rony26

uz sa to tu zacina zvrhavat :)...suhlasim s bibi a myslim, ze je zbytocne riesit jej sebareflexiu, lebo ja som tu jej poznamku o dokonalosti pochopil s nadhladom a myslim, ze tak aj bola myslena...teda dufam :)
co sa tyka eriky tak vedela do coho ide a teraz place nad niecim co jej bolo hned jasne...nenarobi s tym uz nic, akurat sa moze poucit a ked pise, ze nema o chlapov nudzu tak si zvolit urcite kriteria a tak vyberat...alebo teda ak sa uz sialene neplanovane zalubi do niekoho ineho tak nech si je vedoma dosledkov, nech s nimi rata a necaka zazraky

Laurina22

Dovolim si suhlasit s Mackou.

Ale aj tak nepochopim,ako moze spokojny a zamilovany muz spat s inou zenou.

Bibi,k tebe sa ani nevyjadrim,skoda pismen.Len pozor,aby si nespadla na hubu.

macka26

ericka... a on ta neodhodil, nikdy s tebou viac ako sex neplanoval, tak to u zadanych muzov zial byva. vyuzil ta na svoje potreby a tym to hasne... zial.

macka26

erickaL. zlatko, ty sa vyspi z tej zamilovanosti a ako tovar sa necit. islo vam o sex obom, zial ty si sa zamilovala, on nie. lebo ma zenu doma... a tu asi miluje...

bibi...ty posobis tak sebaisto, ze ti garantujem, ze zrovna mozno teba muz podvadza a si inym na smiech, ze svojim sebavedomim si myslis, ze lepsiu by nenasiel. oooooooooooooooooo nic v zlom, ale sebareflexia ti asi dost chyba. zena pre muza nikdy nie je dost dokonala pre svojho muza aby ju nedokazal podviest kedze rozmysla pudovo.

a neviem co sa do eriky navazas, ked ani nevies ako to bolo atd. a co rozbija? ved spolu spali, ona nie je chudera lebo spala so zenatym, on je chudak, lebo spi s inou, ked ma doma zenu...

mdmoon

bibi123
Teraz si ma naozaj pobavila, vies ono zamysliet sa nad sebou samym neznamena porovnat jednu konkretnu vec zo zivota a povedat si ja som to nespravila tak ja som preto lepsi clovek.

citujem " okrem toho si uvedomuje, ze lepsiu ako mna by nenasiel " - aj nadalej zi v sebeklame.

A co sa tyka komplexov tak na tvojom mieste by som o tom naozaj pomlcal pretoze mam taky pocit, ze ty ich mas viac nez dost.