Vyspal sa so mnou a odhodil ma

Príspevok v téme: Vyspal sa so mnou a odhodil ma
ErickaL

Caute vsetci.

Pred par mesiacmi som spoznala jedneho cloveka,s ktorym som bola v neustalom kontakte,ktoremu som dlho odolavala az ma nakoniec zlomil a stravili sme spolocnu noc.Potom sme sa stretli este raz,opat sme boli spolu.Odvtedy sme sice spolu v kontakte,ale ja mam pocit,ze ma uplne ignoruje.

Viem,bola som blba,malo ma napadnut ze 30 rocny zadany chlap bude chciet len jedno,len nechapem,na co sa so mnou este kontaktuje,ked mu uz o nic ocividne nejde.Vie sam,ze ma tym trapi,ze sa trapim ja lebo som sa do neho ja blba zamilovala.A nakolko mi stale zdoraznoval aka mam byt uprimna,tak som mu to este aj povedala.

Pritom nemam nudzu o chlapov,neviem,kam som dala vsetok rozum,trapi ma to,pripadam si ako taka chuderka,ako taka hracka s ktorou sa chvilu pohral...

Mam 28.

mate59

čo sa stalo už nevrátiš,nič nenarobíš, na to zabudni a táto vec ti je do budúcna poučením,ako tovar sa cítiť nemusíš.

bibi123

Ericka-nemas si pripadat ako chuderka, ale ako chudera, co chrape so zadanymi chlapmi... Sorry, ale nic ine si si ani nezasluzila...

ErickaL

Ano,vy ste chlapi,ale ja som zena a citim sa dost mizerne,potrebujem len radu ako sa necitit ako tovar na jednu noc...

Viem,ze som urobila blbost

Matyo

Tiež nechápem, o čo jej ide?! Nejaký čurák si chcel vrznúť a ona bola asi prvá čo mu prišla pod ruku, tak ju šmykol. Keď sa mu chceš pomstiť tak to povedz jeho žene a vec je vybavená...

uhlie

O com je tato tema?
Mala si sec s nejakym muzom. No a co? Miliony zien a muzov maju denne sex. Bol ochotny s tebou stravit nejaky cas, tak sex je primerana odmena. Preco by inak s tebou travil cas?

ErickaL

Ano,vedela som,ze je zadany.Preto si bucham hlavu o stenu ako som toto mohla dopustit.

Neviem,na co som vtedy myslela,mne asi uplne preplo.

Ano,je v kontakte,ale nerobi ziadne narazky na spolocnu noc,dokonca ja som v tom navale emocie navrhovala dalsie stretnutia ale nikdy sa tak nestalo uz.

A ked sme v osobnom kontakte,i ked nie casto ale sme,tak samozrejme,ze sa snazi ma dotykat atd ale to je vsetko.

Ja neviem,kde som nechala hlavu,nad cim som rozmyslala a rozmyslam.

Jooe Ker

nevadi, mozes vsetko urovnat no musis si zhodnotit situaciu v ktorej sa momentalne nachadzas: alebo ho budes uplne ignorovat alebo ho budes milovat a on bude tvoju malickost navstevovat a sexovat no neviem ,ci ti to bude stacit asi nie,ze ?
ja len uvazujem nad tym ,ci som ja taka hlupana,ze taketo bokovky nevyuzivam ci co? ked to tu citam ,aky sme si verny :( prepac ,ale celkom si mi precitala myslienku nad ktorou som akurat uvazovala

Janulik33

Je s Tebou v kontakte, lebo mu robi dobre, ze okrem manzelky, pritahuje aj mladu nezadanu kocku. Pripada si atraktivny a kto vie, teraz ked vie, ze ho milujes, mozno bude chciet s Tebou este niekedy stravit noc.
Je vsak dobre, ze si si ty uvedomila uz teraz, o co mu ide. Skus na neho zabudnut, ber to ako "skusenost", kt. Ta predsa niekam posunula a v buducnosti sa Ti uz nieco take nestane. Cas je naozaj najlepsi lekar.