Vyspal sa so mnou a odhodil ma

Príspevok v téme: Vyspal sa so mnou a odhodil ma
ErickaL

Caute vsetci.

Pred par mesiacmi som spoznala jedneho cloveka,s ktorym som bola v neustalom kontakte,ktoremu som dlho odolavala az ma nakoniec zlomil a stravili sme spolocnu noc.Potom sme sa stretli este raz,opat sme boli spolu.Odvtedy sme sice spolu v kontakte,ale ja mam pocit,ze ma uplne ignoruje.

Viem,bola som blba,malo ma napadnut ze 30 rocny zadany chlap bude chciet len jedno,len nechapem,na co sa so mnou este kontaktuje,ked mu uz o nic ocividne nejde.Vie sam,ze ma tym trapi,ze sa trapim ja lebo som sa do neho ja blba zamilovala.A nakolko mi stale zdoraznoval aka mam byt uprimna,tak som mu to este aj povedala.

Pritom nemam nudzu o chlapov,neviem,kam som dala vsetok rozum,trapi ma to,pripadam si ako taka chuderka,ako taka hracka s ktorou sa chvilu pohral...

Mam 28.

mdmoon

bibi123
na spicku mojho zakoplexovaneho ?! ehm no ked vravis.

Aj by som ti na to nieco povedal ale naozaj sa mi to nechce vysvetlovat, pretoze by si to aj tak nepochopila a ja naozaj nechcem aby si si ublizila keby si zacala rozmyslat :)

Laurina22

Ja som toho v zivote zazila viac ako dost,ale mas pravdu,je to jedno.

Ja si len pripustam aj takuto alternativu a nehovorim ako ty:Mna urcite nepodvedie.

Nie som naivna.Viem,ze aj toto mi moze zivot priniest.

bibi123

mdmoon-nahodou vidim na spicku Tvojho zakomplexovaneho nosu...a to je celkom daleko... to mi staci:O)))
Laurina22-myslim, ze sa mi to nemoze stat, lebo nad takymi dolezitymi vecami by som 3x dobre rozmyslala pred tym, ako by som konala(nedokazem jednat pudovo, nepijem alkohol, ktory by to eventualne mohol sposobit). Tym, ze je moj frajer aj mojim najlepsim priatelom, ktoreho si vazim, nedokazala by som zburat to, co si roky budujeme. A ak by si v zivote toho zazila viac, uvazovala by si inak... ale to je aj tak jedno

xeniaX

Nesuhlasim s tym, ze nevera sa moze stat hocikomu....Je to hlupost, ale kazdy sme zial iny. Niekto podvedie velmi lahko a poznam ludi, ktori by svoju lasku nepodviedli za nic na svete, ani keby mali hlboku manzelsku krizu... To by sa v tom pripade rozviedli, nie podvadzali...

jajka001_

to je tym ze si ludia myslia pojmy
ako napriklad demokraciu si zamienaju s anarchiou
slobodu s bezpravnym stavom....
toleranciu s lahostajnostou...
nezodpovednost a bezohladnost voci ostatnym kontra pravo na vlastne stastie
ale skus sa jej opytat, ci by jej nevadilo keby zili v harmonickej rodine a jej otec by sa vyspal s inou. co by si myslela o nom a co by si myslela o tej milenke.

Laurina22

Bibi,ano,som este "mlade teliatko" a neskutocne sa svojmu veku tesim.

Ja nie som na nikoho strane,ale aspon neodsudzujem ako ty,pretoze viem,ze toto sa moze stat hocikomu.

Aj tebe,moja mila.

Nesuhlasim s tym,ze s nim lahla do postele,ale takisto nesuhlasim s jej odsudzovanim.My ju nepozname,neviem preco sa tak stalo.

A nevrav mi,o com je zivot,nepoznas ma,takze nemozes vediet,ci to uz nahodou neviem velmi dobre.

bibi123

ta3,Aja02-dakujem:O))) uz mi je normalne zle z tohto sveta, ze nevera sa povazuje za nieco normalne a ten, kto nevie pochopit pudove jednanie, tak je moralista a neviem co este... kazdy sa stazuje na mladez, ale ta je len zrkadlom ich rodicov, ja som bola vychovavana v harmonickej rodine, kde nevera neexistovala, kde sa partneri-moji rodicia ctia dodnes, lubia a spravaju sa k sebe pekne, takze viem, ze clovek moze byt stastny aj bez roznych avantur.. poznam kamosky, ktore prezivali ako deti rozvody rodicov a dodnes su tym poznacene, v rodine sa pred par rokmi skoncila jedna taka avantura samovrazdou, takze mam osobne dovody ju odsudzovat, lebo jej konanim a obhajovanim nenicite zivot len sebe, ale dalsim XXludom...

xeniaX

Myslis, ze ja som nebola v podobnej situacii, a nielen ja...my vsetci. Ja som sa to riesila tak, ze som nato myslela co najmenej a vsugerovala som si, ze na nho musim zabudnut a odlubit sa. Onedlho sa tak aj stalo. Este k tomu som si povedala, ze aspon som si uzila nejaky ten sex, aj ked zas nie som za taky nezavezny sex... A este nieco keby si nepodlahla teraz, tak by si podlahla nabuduce a bolo by to o tom istom. A je pravda, ze neviem co si cakala od zadaneho chlapa. Bud nad vecou a nebudme my zeny vzdy take sentimentalne a citlive.
Take it easy ;)