Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??
Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
Uprimne?
Bude to tvrde, tazke, zo zaciatku mozno nepredstavitelne, ale zachovaj si hrdost, nerob mu sceny, len chladnokrvne sa dohodnite ako sa ideme rozist, co so synom, proste racionalne....A chlap pochopi, ze si neskutocne silna zena, to maju muzi radi, mozno o par rokov docupka....Naozaj tato doba nie je o Seherezade, ale o podrazoch, neverach a neuprimnosti...nenechaj sa, syn a vlastna hrdost ti za to stoja!
Dakujem za všetky vaše postrehy. Dnes som sa rozhodla, že to konečne vyriešim. Manžel prišiel z práce o druhej a išiel rovno do sprchy. Mobil si nechal na stole a nedalo mi to. Takú studenú sprchu. Posledná prijatá smska od tej jeho :\" Aj ja Ťa milujem, ale dobre obaja vieme, že to nemá zmysel a nedokázala by som žiť po tvojom boku za takýchto okolností, prepáč\" Nedokázala som sa ani pohnúť. Ani si ma nevšimol, zamrmlal že potrebuje ísť niečo vybaviť a už ho nebolo. Tak toto je z mojej strany koniec.....
To, že má nadváhu ešte neospravedlňuje jej manžela,že má milenku. Ona sama písala, že bola pribratá už vtedy, keď sa spoznali, čiže vedel akú má postavu a nevadilo mu to.Ona schudne a čo? On opustí milenku? No jasné.Manželka mu odišla z domu a mal príležitosť zasunúť to niekde inde, tak prečo to nevyužiť? Kto to urobí raz,urobí to aj 2x. Ona odišla do zahraničia aby mali s čoho žiť a on ju podvádza. Hm, pekné od neho. Dúfam, že tým milenkám a mužom sa to raz všetko vráti.
Volat jeho milenke???? Preboha a naco??? tak to je pekne strapnovanie sa. Zobranie, vyhrazanie, preboha spamatajte sa. Keby som mala nejakeho zenateho a jeho zena mi zavola, tak sa jej vysmejem do telefonu. Tu si treba uvedomit, ze asi vo vztahu (Ja a manzel) nastala nejaka chyba a to riesit. Ta chudera s tym nic nema ona je totiz len dosledok niecoho ineho.
Tu pekne zaberie nenapadna taktika, vniest do stereotypneho vztahu troska tajomna, mozno vyvolat troska ziarlivosti.
A ked to nezaberie, holt asi je neskoro a manzelik uz miluje niekoho ineho.
ja som tiež napr za to aby žena aj pri detoch abo po 10 rokoch manželstva o seba dbala aspon raz za čas ked dakde spolu idu sa pekne nahodila obliekla predsa len chlapi to majú radi...ale na druhej strane predsa nejake kila navyše neovplyvnia to či ta niekto bude lubit alebo nie je to len o tom či ho pritahuješ ale nie o tom či ho lubiš a ked niekoho lubiš tak aj s jeho + aj s - či už je to povaha vyzor abo čo
manželka 29.,to záleží od povahy,zasa máte aj dieťa,na všetko máte pôžičku zbytočne skomplikoval situáciu,môžeš mu povedať aby to tam ukončil,môžeš zavolať jej nech dá manželovi pokoj že máte rodinu a pod.,alebo mu povedať nech ti nechá byt spláca ho dalej a vypadne za ňou,alebo s ním žiť dalej s tým že každý budete mať svoj vlastný život,hádky ktoré medzi vami budú pre dieťa nebudú dobré.....
No ja by som sa v prvom rade snazila o seba viac dbat. Sama si hovorila, ze tvoja velkost XXL nema oproti mladej milenke sancu.
Tak sup sup. Ziadne sebalutovanie.
A take "kecy" od chlapa, ze mu nezalezi na vyzore - tak to je riadna hovadina. A tvoja situacia je tym jasnym prikladom.
Uprimne, co muz po desiatich rokoch vidi na zene, ked su spolu denne, uz ani zena nema zaujem o seba nejako zvlast dbat, pribera, pobehuje v spratych asexualnych teplakoch ( no proste uplna vrazda sexuality).
Pekne sa namaluj, novy uces, cvicenie mozno lahke naznaky, ze kolega dnes na tebe isiel oci nechat a podobne.
kazdemu sa raz vsetko vrati
verte mi alebo nie
ale mam kopec takych kamaratov co sa porozvadzali a mali dobre zeny
tak same milenky ich zacali podvadzat
vsetko sa im to vratilo
maju co chceli
podla toho čo k nemu cítiť či ti záleží na tom byť spolu ako rodina abo nie ak nie tak ho vypakuj za nou a keď ti na vás záleží tak mu povedz viem to a vyber si či chce roky strávené s tebou a synom zahodit za hlavu a mat nejakú "mladú" s ktorou si bude len užívať a keď si s nou bude chcieť založiť rodinu tak zistí že to nie je to čo to bývalo s tebou že si musí on sám uvedomiť či sa chce každé ráno zobudzať pri tebe či chce vodiť syna do školy hrať sa s ním vidieť ako vyrastá či chce aby bolo vy tak ako tych x rokov predtym alebo to chce len kvôli blbemu sexu šetko hodiť za hlavu a chce sa tváriť že si len náhodná známa s ktorou má bejby...netoleruj rieš bud alebo nebudte spolu len kvôli synovi ani bez seba len kvôli tvrdohlavosti je to tažké ale za dobré veci treba bojovať ale uplne na začiatku treba vedieť čo chcete obaja čo je pre vas podstatne a v živote najdôležitejšie
a ked ste si brali hypoteku na dajme tomu 30 rokov,lebo byty su drahe,tak si nepocitala s tym ze za tych 30 rokov moze prist hocico?trebar otehotniet,znamena mat 3 roky ovela mensi prijem atd.ale teraz to uz nic nevyriesi,navrhni mu aby ste isli spolocne do zahranicia,zarobit,zit tam urcity cas.vies problemy treba riesit spolocne obidvaja ste si brali pozicku,cize splacat ju musite spolocne.vies kolko poznam parou,co odisli zo dna na den,lebo bieda a zle zivotne podmienky ich donutili odist...ja by som to takto riesila..