Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??
Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
cogito ergo sum
:)
no a preco to potom TIE zeny zenam robia???
(ked si hladaju pre seba muzov inej zeny?) pekna, mlada, co sa uspokoji s chlapom cudzej zeny ked na svete ich je dost aj nezadanych. dost slabe sebavedomie takych krasavic...
bohuzial toto je pribeh nejednej zeny
nie si prva a ani posledna.
a je mi to fakt luto
zeny si musia vela vytrpet aby tie telce muzi pochopili.....
manzelka29: daj prosim ta vediet, ako to vsetko dopadlo, ako to prijal on a ako skoncil..
Rozhodla si sa dobre.. nenechaj som sebou zametat.,. urobil to raz, urobi to aj druhy krat..
drzim ti prsty a prajem vela síl..
vzdy som si hovorila ze keby ma moj muz podviedol tak by som ani sekundu nevahala a odisla by som od neho. ale po dvoch rokoch manzelstva viem ze by som neodisla. urcite by som sa snazila dat nas vztah opat dokopy. dieta zatial nemame, no viem ze casom bude.
myslim si ze kazdy si zasluzi sancu. ja som svoju sancu v zivote uz dostala aj ked nie ohladom nevery. cenim si ju. no pokial druha strana nema zaujem o sancu tak netreba plytvat s energiou a treba sa zariadit podla postoja druhej osoby.
A je tá nevera potvrdená, alebo je to skôr len tvoje presvedčenie?POzor, lebo ak budeš muža uháňať a presviedčať ho, že ti bol neverný, raz ti to spraví.
Vypočuj ho, sleduj, či sa zmenili jeho reakcie a až potom vypočúvaj, resp.obviňuj.
Na kráse ženy nezáleží, píšem ti to ako muž, vždy ide o chémiu, iskru a vzájomné sympatie.
Prajem pekný deň, L.
Zlato, ak sa muž rozhodne že nechce ženu, nemusíš byť ani XXL, ani boh ťa pred jeho nezáujmom nezachráni... a to ti píšem ako 59r, a viem aj prečo!!! hlad si len seba a svoje mimino.inak budeš mať hlavu v smútku. chlapov miliardy. a kôli 1 si ničiť život? to snád NIE...si mladá máš všetko pred sebou. a hlavne, všetko rieš s chladnou hlavou a prehladom.neponižuj sa... on sa raz zbadá, aj jemu sa to vráti. aj on bude raz dedek s pivným bruchom... aj to je iba človek. ale ony rozmýšlajú slipami nie mozgom...
nesuhlasim, neviemnick, starat sa o seba neznamena, ze podmienkou musia byt drahe satstvo, sperky a pod. aj zena, ktora nie je na tom financne dobre, moze vyzerat velmi dobre, ak vie, co jej sedi. aj z mala sa da vymysliet, (v jednoduchosti je je krasa) k tomu dobry uces, prip. make up a trochu sarmu a moze mat väcsi uspech, nez ta, ktora kupuje kazdu chvilu nove veci a nema vkus.
NeviemNick, to su vsetko len vyhovorky a keci.
Kto chce hlada cestu ako, kto nie ten hlada vyhovorky.