Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??
Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
soffa ale nezda si to ako moc zbrkla reakcia?
alexis swan: to nie. ja mam uz 11 rokov vztah. nemame deti. lubime sa :-)
no ja by som mu razne po dneskajsku vysvetlila ze mu ziadnu neveru nebudem tolerovat.!povedala by som ze odchadzam prec,nech sa pobali aj on ,preda sa byt a nech tahne kade lahsie ,a ze syna uz tak skoro neuvidi.a este by som urobila jeho milenke peklo na zemi,vyhladala by som ju a vykricala urcite veci.on nema pravo ti kazit zivot,nerespektovat ta ako matku jeho dietata..tu sebalutost nepomoze,pomozu razne ciny
jaj ludia :( stracam vsetky iluzie o laske, o muzoch...... a to mam 4 rocny vztah :(
zeny musia byt silne, aby si udrzali manzela. konkurencia je velika. bohuzial to tak je. chlap sa potrebuje citit. nic mu neurobi lepsie na dusi ako ked pochvalia jeho malickost, ale aj ked povedia o jeho zene "kukni, jaka mamina". na vyzore zalezi.
manzelka29: ja na tvojom mieste by som sa snazila to napravit. nie je to tvoja vina. to je zivot, tak to chodi, nie len u vas. skus sa dat fyzicky, ale hlavne psychicky do kopy. dobre ti tu radia aby si zacala trosku cvicit a upravila zivotny styl. uplne suhlasim. je mi luto ze ti to tu takto kruto naznacujeme, ale pravdou je, ze ked sa opustis, opusti ta aj manzel. tak sup sup, uprav sa, zmen zivotny styl, ver mi ze sa mu to zacne pacit. uvidi ze o neho stojis a stale ho lubis.
pre xbikl33 precitaj si temu na tomto fore s nazvom: moj priatel sa zalubil do inej. A daj si sama odpoved na to, ci je normalne, ze tvoj priatel sa s niekym stetava a ako to zvykne niekedy dopadnut.
No tak ale asi mu evidentne nieco vadi, ked s prepacenim spava s inou. Nemusi to byt prave vaha, mozno zanedbany vyzor, neviem ako manzelka 29 vyzera, ci o seba dba. Neviem, mozno stereotyp praca, zena, dieta. Proste tuzba si povyrazit s niekym s kym by nemusel riesit bezne starosti.
xbikl33: prepac za moju uprimnost. je od neho bezohladne ze sa stretava so svojou ex, aj ked vie, ze tebe to vadi. nema co byt v takomto castom kontakte s nou. mozno ho to casom prejde. videla som to u mojho znameno, uz chodil s novou, ale jeho ex ho stale zaujimala. velmi dobre som vychadzala s jeho novou priatelkou, ona sama mi povedala, ze vie, ze staci maly naznak od jeho ex a utecie za nou.
Ale veď on si ju bral už z takou postavou akú má, tak čo riešite? Sama píše,že jej vždy hovoril,že jemu na kráse nezáleží a pod. drísty! Na čo jej to vôbec hovoril? Na čo si ju potom bral? Ešte tu poľutujme jej manžela. Chudáčik, má doma veľrybu nie? Súhlasím s vami,že žena sa má o seba vždy starať, ale on veľmi dobre vedel akú má postavu, a vedel,že nemá miery 90-60-90, tak o čom mu ide? Ak bola predtým žena štíhla 50 kilová baba, a teraz má napr. 100kg, tak nepoviem ani slovo, ale z jej príspevkov je zjavné,že 50 kíl zrejme nikdy nemala.