Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela

Príspevok v téme: Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
manzelka29

Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??

xy:)

xbikl33 - povedala by som mu, ze som proti a neprajem si ich stretnutia. ked si vypisuju ako su zohrati, tak sa od toho neda ocakavat nic dobre.
a tuto k manzelke - mozno to bude zniet tvrdo, ale zena by sa mala o seba starat, ale 29 rokov, nehnevaj sa, ved si mlada baba a xxl? v prvom rade, nie je to zdrave a v druhom ani esteticke a vonkoncom nie pritazlive a tym padom je to trochu aj tvoja vina. to ze ta podvadza ho vsak neospravedlnuje.

lienocka2808

maximalne suhlasim s usiko.
Sa divim vobec, ze tie stokilove zenske, potom vobec nariekaju ze ich muzi si nasli milenky. Ja sa im ani nedivim.
je samozrejme ine ak ma niekto zdravotne problemy, pripadne po porode. Ale ak je to sucast dlhodobeho zivota a zivotneho stylu tak to uz nie.

usiko

...dovolujem si pripojit svoj nazor....podla mna to, ze si nasiel milenku suvisi velmi s tym, ze manzelka 29 pribrala, pravdepodobne po porode, neviem , necitala som cee, tak ma neukamenujte.....

Ja viem, ze ho to neospravedlnuje, ale chlapi uvazuju inac...a...ruku na srdce.....ak sa zamilujete do osoby, ci uz muza alebo zeny ktora ma normalnu hmotnost a ste s takou osobou dlhe roky a potom tato osoba velmi priberie....nie je to uz ten clovek,do ktoreho ste sa zamilovali....proste vas nepritahuje...castokrat sa vam hnusi s nim spat.....javiem,ze budete moralizovat..ale je to proste vo svete tak....a preto sa treba vo vztahu snazit aj po 10 rokoch...to znamena ze nie postoj typu 'porodila som mu dieta, je mojim manzelom, tak ma ma milovat taku aka som', ale postoj ze 'porodila som mu dieta, je mojim manzelom a chcem aby bol mojim manzelom aj nadalej a preto sa budem snazit, aby som bola upravena, mila a pokojna.....a taka, akou som bola a aka mam byt aby bol doma pokoj'....to co teraz pisem je krute, ale ruku na srdce: drviva vacsina zien si mysli ze muz ich ma milovat aj ked priberu 30 kil...ale on nebude!a ked si najde milenku,tak je vina len jeho...a co zena? ona nie je na vine? proste stale su na tom 50-50....az na ojedinele pripady.....

som zena ale mam tolko rozumu ze nezijem vo vzdusnych zamkoch a viem,ze casom sa zo vztahu laska vytraca a nastupuje priatelstvo a preto sa snazim byt taka a pracovat na sebe a na vztahu tak, aby nam vydrzal...to samozrejme obnasa klud, pokoj, vyhybat sa hadkam a staranie sa o seba.....a toto iste robi aj partner a stale si mame co dat.....

xbikl33

Nechcem odvadzat pozornost od temy....ale mna tiez trapi jeden problem, ktory mozno sklzne do podobnej roviny ako má Manzelka29

Uz si neviem dat rady, chodim s priatelom 1,5 roka, lubi ma (teda aspon to tvrdi) lenze potom je tu jeho ex! Chodil s nou 2,5 roka, rozisli sa preto, ze ona si nasla ineho..Kazdy normalny by nelutoval a okamzite taku zenu opustil, on ju este prosil, aby si to rozmyslela.....Potom stretol mna, zacali sme sa stretavat a teraz sme spolu uz rok a pol...Studujem v Prahe, on pracuje a zije na Slovensku, minule mi brat zdelil ze ich spolu videl, tak som sa ho na to pytala, a grizliardu krat sa mi ospravedlnil, no stretavanie a neustale pisanie si, neskoncilo. Mala som raz "moznost" precitat si tie ich facebook rozhovory, a boli ladene v duchu ako sa maju radi, ze si rozumeju, a aki su zohrati....Teraz mi uz sice povie, ze s nou bol...ale co si budeme hovorit, skor je to preto, lebo sa uz obava, ze mi to povie nejaka tretia strana....som zufala, naozaj ho mam rada, ale toto ma vyslovene zoziera, no zakazovat mu nemozem nic, aspon tak sa on vyjadril, ze to nestrpi....Viete mi nejak rozumne poradit, a kludne mi povedzte ze som ziarliva, lebo som....chcem len poradit! Dakujem

lienocka2808

Ja absolutne odsudzujem, ze dotycnu muz podvadza, to aby sme si rozumeli, ale snazim sa najst problem, a riesit ho, ze preco dana situacia nastala.
elsa 5.5. urcite nevidim spravnost v tom, ze by som mala vyvolavat milenke svojho muza (je to dost podla mna pod uroven) a este aj niekomu nadavat. Tu spravil chybu v prvom rade manzel a takisto manzelka (kedze za vsetko mozu obidve strany).
Smutne v tomto pripade je, ze prave milenka ma viac sucitu s manzelkou ako sam manzel.

Aja02

manzelka nechcem ti brať ilúzie, ale ak by tej slečne povedal,že sa chce kvôli nej s tebou rozviesť, tak by sa tešila ako malé decko a vôbec by s tebou nesúcítila. Ona vlastne s tebou ani nesúcíti, len vie, že ich vzťah nemá zmysel, tak to chce ukončiť, ale nakoľko je drvivá väčšina mileniek naivných aj táto sa nechá určite ukecať. Ak sa náhodou naozaj rozvediete, tak ho bude už pred súdom čakať z otvorenou náručou.

manzelka29

Pokúsim sa, len nech sa vráti. Najviac ma však mrzí, že viac súcitu so mnou má to neznáme dievča, ako on s ktorým som prežila takmer tretinu svojho života.

Aja02

Súhlasím s xbikl33. Nerob mu scény, odíď z hrdosťou a vztýčenou hlavou. On ešte za tebou bude plakať a bude ta prosiť aby si sa k nemu vrátila.

elsa5.5

lienočka ty si ešte taká lienočka,keby ti poriadne sprosto vynadala tak by ti asi do smiechu nebolo,pretože tá žena má dieťa a to dieťa potrebuje aj otca,to už nie je jej frajer,ale manžel.