Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela

Príspevok v téme: Je krásna, mladá a je milenka môjho manžela
manzelka29

Mám 29 rokov, krásneho syna a donedávna aj perfektného muža. Všetko sa to začalo, keď som stratila prácu a nedokázala som sa zamestnať. Odišla som teda do Čiech, kde tri týždne pracujem, dva som doma. Manžel sa zatial stará o nášho synčeka. Viem, nie veľmi správne riešenie, ale hypotéka za nový byt a leasing za auto nás k tomu donútili. Môj drahý, opustený manželík si zatiaľ našiel milenku. Poznám ju, je krásna, mladá, inteligentná, ambiciózna študentka proti ktorej moje konfekčná veľkosť XXL nemá šancu. Môj manžel bol aj je veľlmi príťažlivý muž a vždy mi tlačil do hlavy, že jemu na kráse nezáleží, vraj som pre neho tá najkrajšia a teraz si nájde výstavný kus. Inak, všetko popiera, zatĺka..Naozaj neviem čo mám robiť, nechcem ho stratiť, sme spolu už 10 rokov, máme všetko spoločné, krásneho syna. Lenže keď sa tá mladá rozhodne, že ho chce iba pre seba, tak som skončila. Mám bojovať??Nestratím tým svoju hrdosť??? Alebo ho poslať za jeho \" kočkou\" a zariadiť si život po svojom??

NeviemNick

Ja si myslím že to nie je také ľahké len tak schudnúť, len tak sa o seba starať. Dá sa to ale nie tak celkom. Veď keď má dieťa, hypotéky ... a dokonca aj problémy s manželom...no ako sa dá v tomto strese a nepokoji schudnúť?...z vlastnej skúsenosti viem že niektoré ženy vlastne aj práve z toho stresu a trápenia schudnú....nie je to zdravé.Ale niektoré naopak priberú.
Ďalšia vec. Ako sa má žena príťažlivejšie obliekať, lepšie sa líčiť a mať napr. lepšiu pleť keď dnes je všetko o peniazoch. Veď dobre viete aké je všetko drahé. Ľahko sa to hvorí strašne ľahko....

Manzelka29 obdivujem ťa. Toto by som ja nezvládla. Hneď ako by som to zistila asi by som sa psychicky zrútila a vlastne by bolo po probléme....vieš si domyslieť....

Deria

manzelka, zatial to riesis velmi dobre.
k tomu niet co dodat, posledny prispevok a lienocka to vystihli velmi dobre, vela stastia a daj vediet, ako to pokracuje!

:)))

manzelka29, dobry postoj si zaujala, uvidime ci chlapcovi prestane chutit ovocie, ked uz nebude zakazane :)
mozno uz sa ho coskoro preje
potom bude na tebe, ako s tym nalozis
tvoj nezaujem o neho(a jeho zivot) je to najlepsie co mozes teraz urobit, bude ho to stvat a bude nuteny na teba stale mysliet, ze ta to vobec "netrapi"
cim menej bude o tebe vediet, tym viac bude na teba mysliet
zi a vyzeraj tak, aby si bola sama so sebou spokojna. laska nie je o vyzore.
a hlavne mysli na synceka, nech tym trpi co najmenej(neviem, aky ma vztah k svojmu otcovi, ale v jeho veku, uz mu asi dojde, ze nieco nie je v poriadku)

doubledog

tak zas treba uznat, ze XXl velkost zeny je dost velky handicap

ale nevidel by som to tak cierne, nejaka ta milenka sa pritrafi vo vacsine aj tych vztahov, ktore okolie povazuje za stastne.

otazka skor je, ako sa k tomu obaja postavia, ci to vyriesia alebo nie.

lienocka2808

Ano, manzelka29 vyzera byt velmi spravna zena, preto jej drzim palce nech toto zle obdobie co najskor pominie a ona si bud najde muza, ktory ju bude milovat alebo nech sa jej muz prebudi do reality a najdu si cestu k sebe naspat.
Aj ked na margo manzelkineho posledneho prispevku musim dodat, ze snazit by sa mal teraz jej manzel, po tom co ta zranil. On by mal teraz bojovat o teba, nie naopak. Urobila si dobre,ze si odisla. Ma nad cim rozmyslat, pretoze iba krajne situacie ukazu co clovek naozaj chce a co mu je najdolezitejsie. Keby si ostala doma, tak ma cas, nema sa kam ponahlat. takto si mu navodila pocit, ze nieco moze vazne stratit.
Informuj nas ako si dopadla.
vela vela stastia

arabeska

manzelka29, musim povedat, ze ta obdivujem. Ja tiez momentalne riesim manzelsky problem, ale zdaleka nie taky zavazny ako ty a neviem sa nad to tak povzniest ako ty. Ak chces, pozri si moj prispevok: www.zdravie.sk
V skratke ide o to, ze som prisla na to, ze manzel si dlhodobo aj pocas prace aj doma pise s kolegynami a je na ne v tych mailoch/chatoch nadstandardne mily, oslovuje ich mojko, anjelik, chybas mi... Ale inak je ukazkovy manzel, takze som na to vsetko prisla roznymi nahodami.

Chcela som ti tymto vyjadrit svoj obdiv, ako tuto tazku situaciu zvladas. My deti este nemame a nie je to ani zdaleka take vazne ako u vas, no ja som z toho hotova, nestastna, prepadaju ma chvilky ze mi je dorevu a tak dookola.

Prajem ti vela sil!

elsa5.5

manželka 29,je to ťažké,ale nakoniec to rozhodnutie je len na tebe,k tej váhe aj moja kamarátka doobre pribrala a je taká už dlhšiu dobu a muž ju nepodvádza zhodou okolností pracuje tiež v zahraničí,no možno je to tým odchodom,možno niečim iným,ale to už vieš len ty,prajem ti pevné nervy a správne rozhodnutie:)

lienka lenka

manzelka29 pripadas mi ako inteligentna a rozumna zena, urcite tvoje rozhodnutie bude spravne. uvidis co na to tvoje srdiecko ale aj zdravy rozum. drzim palce aby to pre teba dopadlo co najlepsie.

manzelka29

Ďakujem za všetky vaše príspevky a rady, v mnohom ste mali pravdu. K rozpadu nášho vzťahu sme prispievali malými dávkami obaja. Ja svoju najväčšiu chybu pripisujem odchodu do zahraničia, môj veľký omyl a uvedomujem si to až teraz.
No a situácia u nás doma?? Odišla som od neho k rodičom. Včera sa mi konečne otvorene priznal, že má milenku, že to ťahajú už pol roka, že ju miluje a nevie si to už bez nej predstaviť aleeee....ani bezo mna a našej rodiny. Nevie čo má robiť ako sa zachovať, videla som, že ho to veľmi trápi...Tak som jednoducho bez hádok navrhla, že idem k rodičom aj so synom. Mohla som ho vyhodiť, ale ja by som nedokázala byť v našom byte ktorý sme budovali spoločne a prežili tam toľko krásneho. Prosil ma, aby som to nerobila, že len potrebuje čas aby si všetko premyslel, že odíde on, ale neustúpila som. Navrhla som mu, že kým odídem do práce ( to je o týžden) budem u rodičov a potom mu prinesiem malého a opäť sa porozprávame.
Jeho zrada ma zasiahla a potrebujem aj ja nejaký čas, aby som sa rozhodla, čo ďalej...či budem schopná o neho bojovať, dám mu ešte šancu, ak bude o ňu stáť, alebo ho ponechám vo svojom živote len ako otca môjho syna...ďakujem za vašu mnohú podporu aj rady...a ešte k mojej váhe, nie je to také strašné ako to vyznelo, vyzerám asi ako každá obyčajná žena po pôrode, trošku bruško, trošku stehná...narážala som na to, že jeho milenka vyzerá ako z módneho žurnálu a ja ako obyčajná žena a matka :-D

Deria

vsetko to, ze v manzelstve sa stala pravdepodobne uz skor chyba a ze by mala manzelka29 schudnut vsetci vieme a mozno aj ona sama. ale ona potrebuje radu teraz! co ma dalej podniknut, dnes, zajtra, o tyzden!
vzdy treba vychadzat zo situacie ale ak je uz zalubeny do inej, moj nazor je ten, ze momentalne nepomoze ani svätena voda, je mi luto ale je to tak. jedine, co by nim este mohlo zatriast, (pokial mu na nej skutocne zalezi!)pohrozit rozvodom. no a fakt sa o seba zacat mimoriadne starat a zachovat klud. no a keby vynadala jeho milenke, tak by sa len strapnila, lebo tym sa nic nevyriesi, naopak, este by ho to mohlo viac naklonit k milenke. to je totiz najväcsia chyba, aku mozu podvadzane manzelky urobit.